KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 4
Lift: 800m
Skibus: 50m
Restaurant: På stedet
Centrum: 100m
Internet / wifi
Bar
Restaurant
Se alle faciliteter

Bestil AlpenParks Residence Bad Hofgastein

AlpenParks Bad Hofgastein - Store lejligheder med god beliggenhed.
Disse store og velindrettede lejligheder ligger centralt placeret i Bad Hofgastein, og I kan roligt lade bilen stå i stedets garage og nå alt til fods. Skibussen stopper lige uden foran døren, og tager jer over til det store skiområde. Efter en aktiv dag på pisterne, kan du slappe af i husets lille vital- og saunaområde. I stueetagen ligger en lille bistro, hvor man kan købe morgenmad, små retter, kreative snacks, samt kaffe og kage. Lejlighederne i AlpenParks er alle velindrettede, rummelige og lyse. Indkøbsmuligheder ligger i gåafstand fra huset, ligesom der ligger mange restauranter, caféer og hyggelige barer få minutters gang fra huset. Der er gratis wifi i alle lejlighederne, gratis garage til dig bil og et opbevaringsrum til skiudstyret. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
AlpenParks Residence
Vælg boligtype
Fra: 245 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Skiområdet - Bad Hofgastein / Bad Gastein

 
Skiområdet er stort og omfatter både Bad Gasetin og Bad Hofgastein. På samme liftkort kan man også tage til Sport Gasetin som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste.

Ved dalstationen i Bad Hofgastein finde I et rigtig dejligt børneområde. Her holder skiskolerne til, og her kan I trygt lade jeres små poder lære skiløbets kunst uden at I skal bekynre jer. Der er tryllertæpper der fører børnene op ad bakken, der er små figurer og en masse gode hjælpemidler, som de veluddannede skilærer bruger til at undervise og frem for alt lege på ski med børnene.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind skiferie til Idre Fjäll
Deltag i konkurrencen om en skiferie til Idre Fjäll med Dansk Bilferie ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Konkurrencen slutter 1. december.
Læs mere om præmien og betingelserne her:
www.danskbilferie.dk/vind-skiophold-idre.html

Tak for din tilmelding.