KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 4
Centrum: 200m
Piste: 300m
Lift: 300m
Skibus: 150m
Internet / wifi

Velkommen til Appartement Bergheimat lejligheder i Flachau

Appartement Bergheimat - Lift og pist 300 meter fra huset
Disse helt nybyggede lejligheder (sommer 2014) ligger tæt på centrum af Flachau. Liften og pisten ligger blot 300 m fra huset, og de fleste vægler at gå til fods og ikke behøver at tage hverken skibus eller bil. Skulle man have lyst til at starte skidagen fra et andet udgangspunkt, så holder skibussen blot 150 m fra huset, og man kan gratis køre til de andre liftstationer i Flachau, Flachauwinkel, Wagrain mm. Alle lejlighederne er meget smagfuldt indrettede med trådløst internet, kabel TV, balkon samt fuldt udstyret køkken med alt hvad man har brug for. I huset er der endvidere et legerum, som alle kan benytte. Et ideelt udgangspunkt for skiferien i Flachau / Wagrain. Læs mere
Appartement Bergheimat
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Flachau - Skiområdet

Der er flere muligheder for at komme op til toppen i Flachau, og derfra går der lange brede  pister ned til bunden. En af dem bliver brugt til styrtløb i Word cup, så der er helt sikkert udfordringer for hode skiløbere også.
I Flachau er der virkelig noget at hente for skiløbere på alle niveau! Børneområderne er meget veludviklede og gode og der er masser af mulighed for de voksne, for at stå på ski i nærheden, og være tilbage for at hende de små når dagen er omme.

Nat-skiløb

Når resten af verden sidder godt bænket omkring aftensmaden, så kan man lige smutte ud og snuppe sig en tur eller ti ekstra i mørket på den belyste piste. Forenden af pisten venter afterskistederne med varm Glühwein og Jägertee.
Har du været på ski hele dagen, og har du simpelthen ikke fået nok endnu? Så har Flachau piser med lys på! En helt speciel og meget hyggelig for for skiløb.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen