KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 9
Lift: 50m
Centrum: 0m
Indkøb: 0m
Ski-in/ski-out: Nej
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Bergers Sportshotel værelse i Saalbach-Hinterglemm

Bergers Sportshotel - God beliggenhed i Saalbach centrum
Bergers Sportshotel er godt beliggende i Saalbach centrum, lige til gode indkøbsmuligheder og kun 50 m fra liften. Det charmerende, familiedrevne hotel opfylder alle ønsker til en komfortabel skiferie. Hotellet har blandt andet egen bar, restaurant og diskotek, så I kan nyde en god middag efterfulgt af en drink. Her er desuden indendørs poolområde med sauna, dampbad og oplevelsesbad samt mulighed for en række skønhedsbehandlinger mod gebyr. Værelserne er stilfuldt indrettede og godt udstyrede. Gratis WLAN på hotellet. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Bergers Sportshotel
Vælg boligtype
Fra: 942 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Bergers Sportshotel her..

Hotellets faciliteter
En af de bedste ting ved dette hotel, er det skønne wellnessområde, hvor I for alvor kan koble helt af i ro efter en lang dag på ski. Her er et indendørs svømmebassin, dampbad, sauna og muligheden for tilkøb af forskellige skønhedsbehandlinger. Når sulten melder sig, kan I besøge hotellets restaurant, som tilbyder retter fra det traditionelle østrigske køkken, men også med smage fra det internationale. Efterfølgende kan I gå i baren og få en varm kop kaffe eller en lækker drink. Vil I ud og svinge træbenet, kan I fortsætte videre til hotellets diskotek.
Vi kender Bergers Sportshotel!
Dette skønne hotel i centrum af Saalbach byder på masser af velvære og komfort. Der er kun kort afstand til masser af butikker, indkøbsmuligheder og restauranter. Endvidere ligger hotellet kun 50 meter fra skiliften, så I nemt og hurtigt kan komme til og fra skisportsområdet.

Find og book familiens næste skiferie online her på danskbilferie.dk. Har du spørgsmål, kan du også ringe til os på tlf. 7010 4343, her sidder vores erfarne skieksperter klar med gode råd og kvalificeret vejledning.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen