KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12
Centrum: 550m
Indkøb: 200m
Lift: 300m
Skibus: 100m
Internet / wifi
Lille wellness afdeling i hovedhuset
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Chalet Rustika i Wagrain hos Dansk Bilferie nu

Chalet Rustika i Wagrain - Helt nybyggede og med masser af luksus
Disse 2 luksuriøse Chalets er beliggende på den store solrige grund, hvor Haus Rustika og Landhaus Rustika også er placeret. Her bor I i hjertet af Wagrains Kirchboden med udsigt til skiområderne, Grafenberg og Kirchboden, og med mindre end 500 meter til liften og mindre end 200 meter til vandlandet Wasserwelt Wagrain. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Chalet Rustika
Vælg boligtype
Fra: 529 DKK
pr. person pr. nat
ved 8 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Chalet Rustika

I begge chaleter er der sørget for alt, hvad I har brug for til at restituere efter en lang dag i sneen. Om det er en kop varm kakao foran den åbne pejs eller en tur i egen sauna eller dampbruser, så er der rig mulighed for kropslig forkælelse. Begge chaleter har desuden udendørs badekar, terrasse og balkon med udsigt til de omkringliggende bjerge. Endvidere er det muligt at bestille morgenmadsservice, fondu-aften, lokale specialiteter, massage og manicure/pedicure direkte til chaleten mod gebyr.
Disse skønne chaleter er helt nybyggede fra sommeren 2017, og der er lagt både krop og sjæl i at skabe nogle rammer for den kræsne gæst, som gerne vil bo i en chalet og samtidig være tæt på både by og lifterne. Når I træder inden for, bliver I mødt af en duft af træ. Hele vejen igennem er der benyttet naturmaterialer som hør og loden samt eg- og fyrretræ, og dette er gjort for at skabe et behageligt og sundt klima. Alle møblerne i de to chaleter er fremstillet efter ideer fra gammel kunsthåndværk. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind 2.500 til din næste skiferie
Deltag i konkurrencen om et gavekort på 2.500,- til din næste ferie. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig Dansk Bilferies nyhedsbrev. Vinderen annonceres i nyhedsbrevet. Konkurrencen slutter den 15. januar 2018.
Tak for din tilmelding.