KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 4
Lift: 500m
Centrum: 550m
Indkøb: 200m
Skibus: 100m
Internet / wifi
Mikroovn
Opvaskemaskine
Komfur
Balkon
Pejs / brændeovn
Vandland ca 200 m
Se alle faciliteter

Velkommen til Chalet Zentral landhus i Wagrain

Chalet Zentral - 500 meter fra lift og god plads i boligen
Chalet Zentral ligger blot 500 meter fra Flying Mozart og skibussen går blot 100 meter fra huset, hvis I hellere vil til Grafenberg-liften. Chalet Zentral er et charmerende og hyggeligt hus med stor østrigsk brændeovn midt i huset, så man rigtig kan nyde aftenen sammen efter en lang dag på ski. Huset har et stort dejligt køkken. Køkkenet har alt hvad man skal bruge af såvel og der er rigelig god plads til at lave store måltider. I tilknytning til køkkenet er en særlig spisekrog med hjørnebænk og i tilknytning til det er en stor stue med stor hjørnesofa. Det er gratis adgang til Wasserwelt Amadé når I booker denne bolig. Gratis adgang er 1 gang pr. pers./dag i 2 timer. Hvis I vil prøve at bo I et rigtig Østrigsk landhus er Chalet Zentral det helt rigtige for jer. Book denne dejlig lejlighed/hus og få en billig skiferie for hele familien. Vores kunder fortæller; Børnene har en hel stor have at bolte sig I når vi kommer fra ski, og der bliver bygget snemænd og koner i lange baner. Perfekt til en eller to store familier. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Chalet Zentral
Vælg boligtype
Fra: 410 DKK
pr. person pr. nat
ved 11 pers.
1 ledig bolig
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Gratis entré til vandlandet Wasserwelt Wagrain inkl. 2 timer pr dag

I Wasserwelt Wagrain finder I også et udvalg af saunaer, dampbade og mange andre lækre indretninger til at opbløde musklerne eller bare nyde og slappe af.
Vandlandet ligger bare 5 minutters til fods fra Chalet Zentral.
Wasserwelt Wagrain ligger i midten af Wagrain og er et trækplaster for både store og små børn. En tur i Wasserwelt Wagrain er en god og sjov afslutning på en dag i vinterlandskabet.
1 gang pr dag i 2 timer, er inkluderet i prisen for boligen.

Området

Tager I derimod op på den anden side med Grafenberg liften, kan I løbe til St. Johann im Pongau, hvor der er mange brede men også flere mere udfordrende pister.  De to områder er forbundet med en stor gondol der går fra den ene side af bjerget, hele vejen hen over byen og over til den modsatte side. Det er enkelt og nemt at komme rundt uden skibus.
Chalet Zentral
Huet ligger "up-town" Wagrain. Byen er delt i to plan og på det øverste plan finder I Mozart-liften. Når man tager op med den, kan man løbe ned enten mod Wagrain eller om på den anden side, over til det store world cup område Flachau. Her vil I kunne udfolde jer på lange brede og til tider stejle pister.

20% på skileje

 
Som kunde hos Dansk Bilferie, får du ved fremvisning af tilsendte voucher
følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Spiz.
Skiudlejning: SPIZ Sport im Zentrum, (lige ved den store snemand midt i byen) Markt 16, 5602 Wagrain
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen