KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 7
1/2 pension inkl.: 0Ja
Lift: 250m
Skibus: 200m
Centrum: 150m
1/2 pension inkl.

Hotelværelser på Hotel Eden Rock

Eden Rock - Pragtfulde hotelværelser i centrum af Bad Gastein
Hotel Eden Rock byder jer varmt velkommen til moderne og komfortablet indrettede hotelværelser, hvor I kan bo op til 4 personer. Hotellet er placeret smukt i hjertet af Bad Gastein, så I nemt kan komme til både skiområde, restauranter og butikker. Blot 200 meter herfra standser skibussen, som hurtigt kører jer til og fra dagens skiløb. OBS: 6 x Aftensmad. Torsdag er restauranten lukket. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Eden Rock
Vælg boligtype
Fra: 488 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Eden Rock

Ristorante Angelo
Når sulten melder sig, kan I glædeligt besøge hotellets restaurant, hvor der serveres lækre retter til enhver smag. Ristorante Angelo er den mest populære italienske restaurant i Bad Gastein, og det er absolut ikke uden grund. Her kan I få kulinariske oplevelser i den fantastiske atmosfære.

Eden's Pub
Under hotellet finder I Eden's Pub, hvor der er lagt op til en masse hyggelige stunder med god stemning, forfriskende drinks, quiz og livemusik.
Vi kender Hotel Eden Rock!
Hotel Eden Rock er den helt ideelle base til en skiferie, der byder på meget mere end blot skiløb. Her danner den fremragende beliggenhed, de gode faciliteter og pragtfulde hotelværelser rammen om en skiferie, I sent vil glemme.

Book jeres næste skiferie til Hotel Eden Rock online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343, som sidder klar til at give jer gode råd og vejledning.

Halvpension er inkl.

Der er udsøgte retter både morgen og aftensmad, som gæsterne kan nyde af med denne halvpension. Aftensmad er IKKE inkluderet om torsdagen!
Halvpension er inkluderet i prisen
Man kan nyde godt af halvpensionen i den italienske restaurant, Ristorante Angelo, som er i samme bygning som hotellet.

Skiområdet

Stubnerkogel Bahn ligger i Bad Gasetin og tager skiløberne op til toppen hvorfra der er skiløb på højt niveau både ned mod Bad Hofgastein og Bad Gastein. Området har mange hyggelige hytter der serverer god alpemad til rimlige priser.
Skiområdet er stort og omfatter både Bad Gastein og Bad Hofgastein. På samme liftkort kan man også tage til Sport Gastein som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen