KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 4
Lift: 100m
Ski-in/ski-out: Ja
Restaurant: 200m
Indkøb: 150m

Velkommen til Ferienhaus Schwiese

Suveræn beliggenehed direkte ud til pisten i Bad Hofgastein
Ferienhaus Schwiese byder på en eventyrlig beliggenhed, hvor I kan stå på ski til og fra døren. Denne skibolig er ideel for børnefamilier, da da der ligger en børnebakke lige ved. Schwiese er en hyggelig skibolig, som rummer en familievenlig og behagelig stemning. Efter en lang dag i den friske luft kan I benytte jer af Alpen Terme, som er et lækkert spa, som ikke ligger langt fra Ferienhaus Schwiese. Når sulten melder sig, kan I tager til Bad Hofgastein, som er en by, der byder på forskellige restauranter samt supermarked. Læs mere
Ferienhaus Schiwiese
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Skiområdet omkring Bad Hofgastein

Ved dalstationen i Bad Hofgastein finde I et rigtig dejligt børneområde. Her holder skiskolerne til, og her kan I trygt lade jeres små poder lære skiløbets kunst uden at I skal bekynre jer. Der er tryllertæpper der fører børnene op ad bakken, der er små figurer og en masse gode hjælpemidler, som de veluddannede skilærer bruger til at undervise og frem for alt lege på ski med børnene.
Skiområdet er stort og omfatter både Bad Gasetin og Bad Hofgastein. På samme liftkort kan man også tage til Sport Gasetin som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste.
Bad gastein og Bad Hofgastein hænger direkte sammen, og der er mange gode variationer at finde.

Byen omkring - Bad Hofgastein

Det er en by med masser af atmosfære og den hyggelige gågade der går ned gennem centrum, har et stort udbud af restauranter og cafeer samt en lang række butikker.
Der er både specialvare butikker og supermarkeder at finde i byen, hvis man ønsker at handle og lave mad i boligen.
Ferienhaus Schiwiese ligger få minutters gang fra centrum af Bad Hofgastein. Bydelen Bad Hofgastein er en fin gammel bydel, med mange historiske bygninger hvor der i dag er hoteller og restauranter.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen