KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 4
Ski-in/ski-out: Ja
Skibus: 200m
Centrum: 200m
Indkøb: 200m
Internet / wifi
Bar
1/2 pension inkl.
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Gästehaus Kristall værelser i Wagrain/Flachau

Gästehaus Kristall - Hyggeligt og traditionelt hotel i lille by
I den lille hyggelige by Kleinarl, ca. 5 km fra Wagrain, ligger det hyggelige og traditionelle østrigske hotel Gästehaus Kristall. Byen har både restauranter, caféer, afterskisteder og hotellet ligger med direkte adgang til pisten. Fra pisterne i Klainarl kommer man over til Flachauwinkel og derfra kan man løbe over i det højtliggende og fantastiske skiområde Zauchensee. Store brede pister og ideelt til off pist hvis man er til det. Hotellet ligger så du kan tage skiene på uden for døren og løbe på ski hen til liften. Når du kommer tilbage efter en dejlig dag på bakkerne, kan du beholde skiene på, lige til du står foran døren. Det er skønt, at slippe for at tage bussen tilbage, når benene har sagt stop for i dag. På hoteller er der en rigtig traditionel østrigsk restaurant og bar med alle de traditionelle østrigske specialiteter. På hoteller findes også en sauna som kan benyttes efter aftale. Dansk- og svensktalende skilærer i skiskolen! Læs mere
Gästehaus Kristall
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Gratis adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain 2 timer dagligt

Her er både saunaer, dampbade, rutsjebane med indbygget video, udendørs bassin og meget mere.  En tur i vandlandet Wasserwelt Wagrain giver en god afrunding på dagen på pisterne.
 
Hop i bilen og kør de 4 km efter dagen på ski, for her finder man vandlandet Wasserwelt Wagrain.
Som gæst på Gästehaus Kristall er der 2 timers gratis adgang om dagen, og det er en dejlig måde for både børn og voksne af runde dagen af på.
For alle der trænger til en tur i pool eller sauna for at bløde musklerne op i sauna eller dampbad er der daglig adgang til det store vandland Wasserwelt Wagrain.

Skiområdet

Står man på ski fra Kleinarl kan man løber over til Flachau Winkel og derfra over til Zauchensee som er et genialt område. Her er bla. mulighed for herligt off piste løb gennem skoven for dem der er til det og eller store vidde pister med god hældning.
Kleinarl er en lille men meget hyggelig by, der ligger få kilometer (ca. 4) fra Wagrain. Her er masser af restauranter, cafeer og afterskisteder, men frem for alt er det en ideel by til skiferie for familien. Børneskiskolen ligger lige rundt om hjørnet og som regel kan man bare spænde skiene på og glide derover.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen