KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 1
Centrum: 100m
Indkøb: 100m
Lift: 500m
Skibus: 200m

Bestil Garten-Spa-Hotel Erika hotelværelse i Kitzbühel

Garten-Spa-Hotel Erika - Traditionelt familiedrevet hotel med central beliggenhed
Garten-Spa-Hotel Erika er et hyggeligt familiedrevet hotel, der uden tvivl vil give jer en fantastisk skiferie. Hotellet ligger central placeret 500 m. fra skiliften, og kun 200 m. fra skibussen. I den store spa- og wellnessafdeling er der rig mulighed for afslapning efter en hel dag på ski. Den 600 km2 store spa- og wellnessafdeling tilbyder flere forskellig slags sauna, dampbad, to swimmingpools, tyrkisk bad, massage og fitness. Læs mere
Garten-Spa-Hotel Erika
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Garten-Spa-Hotel Erika

Skønne faciliteter
Garten-Spa-Hotel Erika byder jer varmt velkommen til en bred vifte af gode faciliteter. I kan glædeligt vende hjem til hotellet efter en lang dag og få fornyet energien. I kan f.eks. forkæle jer selv og opnå maksimal velvære i spa- og wellnessafdelingen, hvor der bl.a. findes flere swimmingpools, vandrutsjebane, dampbade og sauna. Herefter kan sulten stilles på den skønne restaurant, hvor der severes lækre retter til enhver smag.
Vi kender Garten-Spa-Hotel Erika!
Garten-Spa-Hotel Erika er et skønt hotel med gode faciliteter til både små og store. De yngste gæster kan f.eks. dyste mod hinanden i et spil bordtennis eller snuppe en eftermiddagssnack, når batterierne skal lades op.

Book jeres næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343. De sidder klar til at give jer gode råd til at skræddersy jeres skiferie. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen