KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 3
Lift: 400m
Centrum: 5m
Indkøb: 100m
Skibus: 20m
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Gasthof Platzwirt værelse i Rauris

Gasthof Platzwirt - 3-stjernet hotel i Rauris med 400 meter til lift
Det 3-stjernede Gasthof Platzwirt er centralt beliggende i Rauris og består af en hovedbygning samt et søsterhus ca. 200 m væk. Der er ca. 400 m til den nærmeste skilift, som nemt kan nås ved hjælp af skibussen som kører ca. 20 m fra huset. Gasthof Platzwirt råder over en reception, lobby, bar i kælderen, ski-rum, gratis W-LAN og gratis parkering for gæster. Der er fuld pension med i prisen, som inkluderer en lækker morgenmadsbuffet, mulighed for at smøre madpakke til dagen, eftermiddagssnack og aftensmad. Børnemenu efter ønske. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Gasthof Platzwirt
Vælg boligtype
Fra: 377 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Gasthof Platzwirt

Et væld af lækre faciliteter
Efter en lang dag på ski, kan du komme helt ned i gear i de skønne omgivelser faciliteterne med wellnesscenteret giver. Her venter jer både en infrarød kabine, kølige brusere, sauna og afslapningsarealer. Efter et par timer her, vil energien være fornyet, og I vil være klar til en ny dag på ski. I hotellets restaurant vil I opleve en hyggelig atmosfære, der danner de perfekte rammer for et dejligt måltid mad. I vil kunne smage både retter fra det traditionelle østrigske køkken, men også de internationale favoritter. 

Hotellets muligheder
Gasthof Platzwirt ligger centralt i Rauris i Østrig, og består af en hovedbygning og et søsterhus. Herfra er der kun er 400 meter til den nærmeste skilift. Endvidere kører skibussen kun 20 meter fra huset. Gasthof Platzwirt har fine faciliteter i form af en wellnessafdeling, hvor det er muligt at slappe fuldstændig af, men også en hyggelig restaurant med dejlig atmosfære.

Book online her på siden og få en fantastisk skiferie til Rauris i Østrig med et ophold på Gasthof Platzwirt. Du kan også ringe på tlf. 7010 4343. 

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen