KAN VI HJÆLPE?
7010 4343 Gratis skileje og skiskole til børn 0-6 år
 

I uge 2-5 og 15-16 kan du tage børnene med på skiferie og nyde godt af gratis skileje og skiskole.
Det er en gave at lære at stå på ski som lille, og derfor tilbyder vi gratis skileje og Valles skiskole i både Norge og Sverige til børn i alderen 0-6 år. *Da der ikke er skiskole til børn i alderen 0-2 år, kan disse kun få gratis skileje.

Tilbuddet gælder her: Trysil og Hemsedal i Norge. Lindvallen, Hundfjället/Tandådalen, Åre og Vemdalen i Sverige.
 
Bestil senest d. 11. oktober 2017 på tlf. 7010 4343 - og find inspiraiton nedenfor.

Husk - Alle får 10% rabat på liftkort og 20% rabat på skileje til og med d. 9. november 2017.
Tilbuddet gælder i vintersæsonen på destinationerne; Sälen (Lindvallen & Tandådalen/Hundfjället), Åre, Vemdalen, Hemsedal og Trysil. Læs mere her.


Betingelser:
Tilbuddet på gratis skileje og skiskole gælder i uge 2-5 og 15-16 for alle børn til og med 6 år. For at gøre tilbuddet gældende, skal du købe mindst et liftkort for voksen i 4 dage eller mere i samme bestilling. Kun 1 skiskole og 1 skileje-booking pr. barn. Tilbuddet gælder kun på ovenstående destinationer. Når tilbuddet er udløbet eller udsolgt, kan gratis skiskole ikke ændre hverken tid eller mødested. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser, og visse skiskoler hurtigt udsolgt. Først til mølle!Hemsedal


Se på kort

Trysil


Se på kort

Åre


Se på kort

Lindvallen


Se på kort

Tandådalen/
Hundfället


Se på kort

Vemdalen
 


Se på kort

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind 2.500 til din næste skiferie
Deltag i konkurrencen om et gavekort på 2.500,- til din næste ferie. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig Dansk Bilferies nyhedsbrev. Vinderen annonceres i nyhedsbrevet. Konkurrencen slutter den 15. januar 2018.
Tak for din tilmelding.