KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 8
Lift: 500m
Centrum: 200m
Skibus: 200m
Indkøb: 300m
Internet / wifi
Jacuzzi / Boblebad mod betaling
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Haus Haid lejligheder i Wagrain

Haus Haid - Områdets bedste lejligheder! - Inkl. adgang til badeland Wasserwelt Wagrain
Bo i nogle af Wagrains bedste lejligheder. Haus Haid lejlighederne giver rig mulighed for at bo mange familier under samme tag. Alle lejligheder er komfortabelt indrettet med fuldt udstyret køkken med ovn, køle/frys, mikroovn og opvaskemaskine. Alle lejligheder har adgang til gratis trådløst internet, fladskærms-tv og min. 1 balkon. Alle værelser har eget bad. I kælderen findes fælles wellnessrum med dampbad, sauna og jacuzzi mod betaling. Til lejlighederne findes desuden et fælles vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler mod betaling. I kælderen findes også et opvarmet skirum. Der findes gratis parkering til alle lejligheder. Haus Haid ligger ca. 500 meter fra Grafenberger liften og lidt tættere på Mozart liften. Der er ca. 200 meter til skibussen og tæt på indkøbs muligheder. Placering: Top 1,2 og 3 ligger på stueetagen ved siden af hinanden. Lige overfor på den anden side af gangen ligger Top 4, 5 og 6 ved siden af hinanden. På 1. etage ligger Top 8. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Haus Haid - Wagrain
Vælg boligtype
Fra: 47 DKK
pr. person pr. nat
ved 8 pers.
5 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Gratis adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain 2 timer dagligt

Hvorfor Haus Haid?
Huset rummer store luftige lejligheder med god plads. Der er balkon til stort set alle soveværelser og køkkenet er funktionelt og godt indrettet.
Når man bor i Haus Haid er man stort set midt mellem de to store lifter Grafenberg og Flying Mozart og kan vælge frit hvor man har lyst at starte dagen. Lejlighederne ligger tæt sammen og er derfor super til større familier der skal bruge flere lejligheder.
Wasserwelt Wagrain ligger i midten af Wagrain og er et trækplaster for både store og små børn. En tur i Wasserwelt Wagrain er en god og sjov afslutning på en dag i vinterlandskabet.
1 gang pr dag i 2 timer, er inkluderet i prisen for boligen.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind skiferie til Idre Fjäll
Deltag i konkurrencen om en skiferie til Idre Fjäll med Dansk Bilferie ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Konkurrencen slutter 1. december.
Læs mere om præmien og betingelserne her:
www.danskbilferie.dk/vind-skiophold-idre.html

Tak for din tilmelding.