KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 6
Centrum: 400m
Lift: 2,5km
Skibus: 10m
Indkøb: 400m
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Mod gebyr og forespørgsel
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Alphof værelser her

Find og book flotte og rummelige værelser i Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau med Dansk Bilferie
Hotel Alphof ligger i den nye skijuvel, som er en sammenslutning af Alpbachtal og Wildschönau. Et relativt ukendt område for de fleste danskere, men et helt suverænt skiområde. Ideelt til børnefamilier og jer der kan lide at smide skiene på nakken og tage en pragtfuld tur i dybsne. Hotel Alphof er et superlækkert hotel med dejlige store værelser. Hotellet har en lækker og hyggelig restaurant med bar, hvor mange timers hyggesnak efter en dag på ski kan tilbringes. Hotellet har også et fitnessrum, hvor man kan få klaret morgenløbeturen med udsigt til bjergene, eller man kan hoppe i den indendørs pool. WLAN er muligt mod betaling og parkering er gratis ved hotellet. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Alphof
Vælg boligtype
Fra: 407 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
10 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Alphof her..

Hotellets faciliteter
Hotel Alphof har værelser der er store nok til hele familien. Hotellet har et fitnesslokale, hvor man kan tage sig en lille løbetur med udsigt til bjergene, inden man tager ud på pisten. Efter en lang dag, kan man tage en afslappende svømmetur i den indendørs pool og få plejet de ømme ben. Endvidere har hotellet egen restaurant og bar, hvor der er en hyggelig atmosfære, hvad end det er over en middag eller et glas vin.
Vi kender Hotel Alphof!
Hotellet her ligger i den lille landby Alpbach og er en del af sammenslutningen af skiområderne Alpbachtal og Wildschönau i skijuvelen. Et ideelt sted at besøge for børnefamilier.

Bestil familiens næste skiferie til Østrig i Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau med et ophold på Hotel Alphof. Du kan booke online her på siden, eller kontakte os på tlf. 7010 4343.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen