KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 10
1/2 pension inkl.: Ja
Lift: 1km
Centrum: 100m
Skibus: 0m

Velkommen til Hotel Astoria

Gennemført luksus i hjertet af Bad Hofgastein
Hotel Astoria er en 4**** Hotel i hjertet af Bad Hofgastein. Med et spa og wellness område på ca. 1.200 kvadratmeter, kan man næsten ikke undgå at slappe af og samle energi til næste dag. Her finder man både pool, fitness og meget andet. Hotellet har en dejlig restauranten med udsøgt køkken i ny østrigsk stil. Når man kommer fra skipisterne kan man i ro og mag, nyde en after ski drink i baren, som også er åben for aftengæster. Tæt på hotellet går den gratis skibus over til den store helt nye gondel. I dette område finde man også både skiudlejning og mulighed for opbevaring af ski og støvler. Læs mere
Hotel Astoria
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

3/4 pension er med i prisen

Traditionelle østrigske delikatesser venter jer. Køkkenet skaber individuelle delikatesser på højeste niveau. Hotellet forkæler altid med friske lokale produkter.
Aftenmenuen består af 4 retter med salatbuffet. Hjemmelavede desserter, kager, forskellige slags ost. Til maden kan man købe fine vine, lokale snaps eller likører som fuldender det kulinariske tilbud.
Når I booker her får I halvpension med i prisen hvilket indebærer en udsøgt stor morgenmadsbuffet med alt fra nybagt brød, hjemmelavede marmelader, oste, æggeretter, skinker, juice kaffe/te og meget meget mere.
Om eftermiddagen vil der være en snack i form af kage, lidt brød, evt. supper og te/kaffe. Dette varierer fra dag til dag.

Byen Bad Hofgastein

Det er en by med masser af atmosfære og den hyggelige gågade der går ned gennem centrum, har et stort udbud af restauranter og cafeer samt en lang række butikker.
Der er både specialvare butikker og supermarkeder at finde i byen, hvis man ønsker at handle og lave mad i boligen.
Hotellet ligger i hjertet af Bad Hofgastein som byder på en masse andet end skiløb. Bydelen Bad Hofgastein er en fin gammel bydel, med mange historiske bygninger hvor der i dag er hoteller og restauranter.

Skiområdet

Ved dalstationen i Bad Hofgastein finde I et rigtig dejligt børneområde. Her holder skiskolerne til, og her kan I trygt lade jeres små poder lære skiløbets kunst uden at I skal bekynre jer. Der er tryllertæpper der fører børnene op ad bakken, der er små figurer og en masse gode hjælpemidler, som de veluddannede skilærer bruger til at undervise og frem for alt lege på ski med børnene.
Skiområdet er stort og omfatter både Bad Gasetin og Bad Hofgastein. På samme liftkort kan man også tage til Sport Gasetin som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste.
Bad gastein og Bad Hofgastein hænger direkte sammen, og der er mange gode variationer at finde.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen