KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 9
Lift: 6km
Skibus: 10m
Centrum: 10m
Indkøb: 25m
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Jacuzzi / boblebad
Mod gebyr
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Brückenwirt værelser i St. Johann im Pongau

Hotel Brückenwirt - Hotel i superklassen tæt på centrum
Hotel Brückenwirt ligger i hjertet af St. Johann im Pongau tæt ved floden Salzach. I kan hurtigt og nemt komme afsted på dagens skiløb, da den gratis skibussen standser nærmest lige uden for døren og kører her direkte op til Alpendorf, hvor det fantastiske skiområde, Skiwelt Amade, starter. Hotellet byder på en lang række faciliteter, som er med til at gøre jeres ophold til en luksuriøs oplevelse. Her venter f.eks. en hyggelig restaurant og en fremragende wellnessafdeling, mens alle hotelværelserne er komfortabelt og lækkert indrettede med deres helt egen charme. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Brückenwirt (Pongau)
Vælg boligtype
Fra: 1.028 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Brückenwirt

Meget mere end blot skiløb
Når I vender tilbage til hotellet efter en lang dag på ski, er der lagt op til ren afslapning i wellnessafdelingen. Her kan I bl.a. nuppe en dukkert i poolen, dase i jacuzzien eller få ro i sindet i saunaen. På denne måde kan I opnå maksimal velvære og få fornyet energien til næste dag. Hotellets restaurant byder på et køkken helt i top. Her serveres lækre retter til enhver smag, og køkkenet har desuden vundet flere præmier for deres suveræne mad.
Vi kender Hotel Brückenwirt!
Hotel Brückenwirt er det helt ideelle valg til jer, der ønsker en skiferie, som byder på både afslapning og luksuriøsitet, når I ikke er at finde på pisterne. De skønne faciliteter vil uden tvivl være med til at danne rammen om jeres skiferie, og fungere som den helt perfekte base.

Book jeres skiferie til Hotel Brückenwirt online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen