KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 7
Lift: 2km
Centrum: 2km
Indkøb: 2km
Skibus: 20m
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Brüggerhof værelse i Kitzbühel/Kirchberg

Hotel Brüggerhof - Skønne faciliteter og tæt på Schwarzsee med skøjteløb
Familieejet hotel beliggende i rolige omgivelser tæt på søen Schwarzsee, hvor der alt efter temperatur er mulighed for at løbe på skøjter. Skibussen holder til lige uden for døren, og hotellet tilbyder shuttlebus til centrum/lift flere gange dagligt. Hotellet har reception, hotelbar, restaurant, stor og flot wellnessafdeling med swimmingpool, børnepool og flere forskellige saunaer. Her er der gratis adgang for hotellets gæster og åbent til kl 22.00. Halvpension med 4-retters aftenmenu samt en stor lækker morgenmadsbuffet. Derudover er der gratis internet i receptionsområdet. Bemærk, at hotellet består af i alt 4 bygninger. Læs mere
Hotel Bruggerhof
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Hotel Bruggerhof

Hvorfor vælge Hotel Bruggerhof på jeres næste skiferie?
Det kan være svært at vælge blandt skihoteller i Østrig. Derfor har vi nedenfor vist et udpluk af Hotel Bruggerhofs bedste faciliteter.

  • Spa- og wellnessafdeling
  • Naturrige omgivelser
  • Restaurant og bar
Hotel Bruggerhof byder jer velkommen til en atmosfære, der bugner af luksuriøsitet, afslapning og sjove aktiviteter for både store og små. Hotellet er placeret tæt på Scwarzsee, som danner idylliske og naturskønne rammer. Værelserne er indrettede i flot og elegant stil til max 4 personer. 

Skiferien kan bookes online her på siden eller via vores dygtige og behjælplige skieksperter på 7010 4343.

Hotellets faciliteter

Mad og drikke
Glæd jer til et stort udbud af udsøgte retter i hotellets familievenlige á la carte restaurant, hvor der kan findes noget til enhver smag. Hvis det blot er den lette sult, der melder sig i løbet af dagen, kan I snuppe en lille snack i baren.
Afslapning og aktiviteter
Drømmer I om andet end exceptionelt skiløb, er Hotel Bruggerhof ideel for at få en komplet skiferie. Hotellet byder på afslappende wellnessfaciliteter såsom swimmingpool, sauna og børnepool. For dem, der ønsker at vedligeholde træningen på ferien samt lidt ekstra aktivitet end skiløb, kan drage nytte af hotellets fitnesscenter.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen