KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12
1/2 pension inkl.: Ja
Skibus: 100m
Lift: 1km
Centrum: 900m

Hotelværelser på Hotel Das Gastein

Smukke hotelværelser i idyllisk beliggenhed.
Hotel Das Gastein byder jer velkommen i fantastiske omgivelser og smukke værelser. Hos Hotel Das Gastein har I behagelige, rummelige hotelværelser med balkon. Hotellets restaurant vil servere lækre, smagfuld mad I form af lokale egnsretter, samt international specialiteter. Fra hotellet er der få minutters gang til hovedgaden, de termiske bade og en svævebane. I området har man mulighed for utroligt gode skiløjper, klatring, shopping mm. Det opkræves obligatorisk ekstragebyr for Julemiddag og Nytårsmiddag. Julemiddag: Voksen 40€, barn 6-16 år 15€, for barn under 6 år opkræves ikke noget gebyr. Nytårsmiddag: Voksen 65 €, barn 6-16 år 20€ og børn under 6 år opkræves ikke noget gebyr. Læs mere
Hotel Das Gastein
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om hotellet

Bad Gastein
Hotellet ligger midt i Bad Gastein. Dette område er kendt for sine fantastiske skiområder. Der er kun få minutters gang til hovedgaden, hvor man kan nyde butikkerne, restauranterne, barerne og caféerne. Om vinteren har hotellets også selv et område, hvor man kan prøve curling.

Hotel Das Gastein
Dette hotel garanterer kvalitetsværelser med balkon. Der er en lejeplads og en smuk have, omgivet af idylliske bjerge. Restauranten tilbyder et stort udvalg af lækre retter, både lokale egnsretter og internationale specialiteter. Ønsker man at samle energi til næste dag, kan det anbefales at gå i hotellets spaområde, som tilbyder et udvalg af behandlinger.

Halvpension

Til aftenmenuen kan I glæder jer til regionale retter fra køkkenet. 3-4 retter som bliver serveret ved bordene og nogle gange afvekslet med div buffeter. Drikkevarer kan købes ved bordene.
Halvpension inkluderet i prisen
Når du booker Hotel Das gastein er der halvpension med i prisen. Start dagen ved den store morgenmadsbuffet, spæket med nybagt brød, oste, skinker og meget andet godt. Hertil selvfølgelig juice, te og kaffe.

Skiområdet

Stubnerkogel Bahn ligger i Bad Gasetin og tager skiløberne op til toppen hvorfra der er skiløb på højt niveau både ned mod Bad Hofgastein og Bad Gastein. Området har mange hyggelige hytter der serverer god alpemad til rimlige priser.
Skiområdet er stort og omfatter både Bad Gastein og Bad Hofgastein. På samme liftkort kan man også tage til Sport Gastein som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste.

20% på skileje

 
Som vores kunde får du ved fremvisning af tilsendte voucher
følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Schober.
Skiudlejning: Sport Schober (lige ved gondolliften Stubnerkogel) Stubnerkogelstraße 21, 5640 Bad Gastein, Østrig
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen