KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 2
Skibus: 100m
Centrum: 1km
Indkøb: 1km
Skitorvet: 3km
Internet / wifi
Mod gebyr - på forespørgsel

Bestil Hotel Elan værelser her

Hotel Elan - Venlig og afslappet atmosfære med gode faciliteter
Hotel Elan er beliggende i den smukke og solrige Wildschönau-dal i Oberau, Tirol. Hotellet byder på en yderst venlig og afslappende atmosfære og lækre faciliteter. I hotellets hyggelige restaurant kan I nyde en morgenmadsbuffet med alt, hvad I behøver for at få energi til dagen på ski. Endvidere er der også wellnessfaciliteter i form af indendørs pool, sauna og solarium. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Elan
Vælg boligtype
Fra: 590 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
4 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere her...

Hotellets faciliteter
Efter en lækker middag i restauranten, kan I hygge jer i hotellets bar, som emmer af østrigsk alpestemning. Her serveres både lokal Schnapps, vin og lækre østrigske øl. Hotellet har også en stor indendørs pool hvor du kan svømme et par baner samtidig med, at du kan nyde udsigten til Kitzbühel alperne.Efter svømmeturen kan du slappe af i hotellets sauna hvor du rigtig kan få løsnet op i ømme muskler efter en lang dag på ski. Alt i alt et hotel med alt hvad du behøver til den perfekte skiferie!
Vi kender Hotel Elan!
I Wildschönau dalen i Oberau ligger denne skønne perle af et hotel placeret. Et af de smukkeste områder i alperne ved Tirol. Hotellet byder jer velkommen til en afslappende atmosfære.

Bestil skiferie til Østrig med hele familien til Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau med et ophold på Hotel Elan. Du kan booke ferien online her på siden eller kontakte en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen