KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 3
Restaurant: 500m
Indkøb: 1500m
Centrum: 2500m
Skibus: 400m
Restaurant
Sauna

Velkommen til Hotel Evianquelle i Bad Gastein

Hotel Evianquelle - omgivet af en høj skov
Dette hotel er beliggende i begyndelsen af dallen ved foden af Radhausberg og Zittrauertisches. Hotel Evianquelle er omgivet af en høj skov og græsgange som åbner sig ud i vandfaldene. Fra hotellet er der 4 km til skiliften, men der kører en skibus blot 400 meter fra Evianquelle. Hotellet har egen restaurant, men I kan dog finde en anden 500 meter derfra. Derudover ligger centrum af Böckstein kun 2,5 km fra hotellet og 1,5 km derfra finder I et supermarked. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Evianquelle
Vælg boligtype
Fra: 479 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Evianquelle her..

Faciliteter på hotellet
Fra hotellet er der 4 km til den nærmest skilift, men blot 400 meter fra hotellet kører skibussen jer til og fra skisportsstedet. I kan finde indkøbsmuligheder kun 1,5 km fra hotellet, og der er også kun 2,5 km ind til centrum af Böckstein. Hotellet tilbyder et lille wellnessområde med almindelig sauna og infrarød sauna, så I rigtig kan slappe af efter en lang dag på ski.
Vi kender Hotel Evianquelle!
Tag med Dansk Bilferie til en dejlig skiferie mod Bad Gastein i Østrig og bo på dette skønne hotel der er beliggende midt i en høj og frodig skov. Her kan I nyde den smukke udsigt til det skønne snelandskab.

Find og book familiens næste skiferie online her på siden eller kontakt os på telefon 70104343. Her sidder vores erfarne skieksperter altid klar til at hjælpe dig.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen