KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 7
Skibus: 100m
1/2 pension inkl.: Ja
Indkøb: 3km
Centrum: 3km
Internet / wifi
Bar
1/2 pension inkl.
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Hass hotelværelse i Bad Gastein

Hotel Haas in Böckstein - Hyggeligt hotel tæt på skibussen
Hotel Hass er et hyggeligt, 3-stjernet, historisk hotel, der ligger i den rolige ende af Bad Gastein, nemlig i bydelen Böckstein. Området er ikke uden grund kendt som den mest rolige og smukkeste del af Bad Gastein. Inde fra selve byen går en oplyst promenade langs med floden ud til Böckstein, og i bil er man i centrum af Bad Gastein i løbet af 5 min. Skibussen kører tæt på hotellet i begge retninger, så man kan komme ud og få prøvet de forskellige områder, som liftkortet giver adgang til. I prisen indgår en stor morgenmadsbuffet samt en 3 retters middag med salatbuffet. Hotellet har en stor parkeringsplads, hvor man kan parkere gratis, og når man vender hjem fra pisterne er der både skikælder og støvlevarmer. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Haas
Vælg boligtype
Fra: 442 DKK
pr. person pr. nat
ved 1 pers.
4 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Skiområderne - Bad Gastein og Sport Gastein

 
Bor man på Hotel Haas i Böckstein er der flere muligheder. Tag skibus eller bil ind til Bad Gastein og nyd det store område der udgår fra Stubnerkogel liften. Her er udfordringer til skiløbere på alle niveau, og der er mange god og hyggelige hytter oppe i området.
Man kan også vælge at køre den anden retning til det område der hedder Sport Gasetin. mange svenskere kører hertil for at stå i det fabelagtige dybsne. Området ligge helt inde i bunden af dalen, hvorfra man kun kan vende om men ikke køre længere ind med bil. Det er ikke noget stort område, men pisterne er geniale! Så en dag herinde for at få styret eventyrlysten er super.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind skiferie til Idre Fjäll
Deltag i konkurrencen om en skiferie til Idre Fjäll med Dansk Bilferie ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Konkurrencen slutter 1. december.
Læs mere om præmien og betingelserne her:
www.danskbilferie.dk/vind-skiophold-idre.html

Tak for din tilmelding.