KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 16
Lift: 600m
Centrum: 600m
Skibus: 200m
Ski-in/ski-out: Nej
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil værelse på Hotel Karl Schranz i St. Anton her

Find og book hyggelige hotelværelser i St. Anton med Dansk Bilferie
Hotel Karl Schranz er et dejligt hotel beliggende i rolige omgivelser blot 600 meter fra Galzig-liften, som bringer jer direkte op til skiområdet. Hotellet har gratis shuttlebus, som kører jer ned til liften eller centrum. Derudover har hotellet restaurant, hyggelig østrigsk stube, reception med lobby, flot bar, elevator og en skøn wellnessafdeling. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Karl Schranz
Vælg boligtype
Fra: 968 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
8 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Karl Schranz

Skønne faciliteter
Som gæst på Hotel Karl Schranz har I gratis adgang til en flot wellnessafdeling, som bl.a. byder på swimmingpool, sauna og dampbade. Her kan I der kobles helt af, og hvis I ønsker et smut forbi fitness, er det også at finde her. Når sulten skal stilles og tørsten skal slukkes, er der lagt op til timevis af aftenhygge i restauranten og baren. Her kan I både starte dagen med et solidt måltid og slutte dagen med godt selskab og god stemning.
Vi kender Hotel Karl Schranz!
Hotel Karl Schranz byder jer varmt velkommen til en skøn atmosfære og gode faciliteter. Her kan I komme langt væk fra hverdagens stress og jag til smukke omgivelser. Hotellet vil med garanti fungere som den helt ideelle base til en skiferie, der byder på meget mere end blot skiløb.

Book jeres skiferie til Hotel Karl Schranz online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343.

Skiområdet

St. Anton betragtes som værende det alpine skiløbs oprindelsessted og er dermed et af Østrigs legendariske sværvægtere indenfor skiferie. Skiferie i St. Anton er intet mindre end perfekt på grund af de høje bjerge som omgiver byen. En skiferie til St. Anton betyder skiløb i alle sværhedsgrader dog med særlig fokus på den øvede skiløber og eksperten. St. Anton er et sikkert valg til skiferie hvis man er skientusiast, elsker dybsnenedfarter og udfordrende stejle skråninger som får pulsen op.
St. Anton er superlativernes skiparadis og er ikke blot kendt som et af Europas bedste skiområder på grund af det alpine skiverdensmesterskab blev holdt i området i år 2001, men ligeledes fordi skiferie til St. Anton garanterer 86 bjergbaner og lifter som fører dig rundt i mere end 270 km præparerede pister. På en skiferie til St. Anton vil I derfor have mulighed for mere end 180 nedkørsler og nye pister hver dag. Hvis man er vokset op med ski på fødderne er den stejle skrænt i Schindler Kar, nedkørslerne ved Galzig eller Rendl en udfordring værd. Yderligere kan man prøve kræfter med Valluga-bjerget som med sikkerhed vil få dit hjerte til at banke hurtigere end normalt.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen