KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 15
Lift: 600m
Centrum: 600m
Indkøb: 600m
Skibus: 50m
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Hund tilladt (skal oplyses)
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Kertess værelse i St. Anton

Hotel Kertess - Charmerende hotel med wellness og en smuk udsigt
Hotel Kertess emmer af charme og stil, og beliggende med udsigt til det smukke bjerglandskab. Herfra har I blot 10 minutters gang til centrum. Hotellet byder på gode faciliteter såsom en wellnessafdeling, hvor I kan koble helt af efter en lang dag på ski. Derudover findes restaurant, bar, reception, skirum og elevator, samt gratis parkering blot 300 meter fra hotellet. Ønsker I at parkere foran hotellet, koster det 8€ pr. dag. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Kertess
Vælg boligtype
Fra: 1.359 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Kertess

Fantastiske faciliteter
Nyd et lækkert måltid i godt selskab i restauranten, snup en drink i baren eller kobl helt af i wellnessafdelingen. Hotellets restaurant tager hensyn serverer udsøgte retter til enhver smag, som kan nydes efter en god omgang velvære. Hotellets wellnessafdeling byder nemlig både på indendørs swimmingpool, en dejlig, varm sauna og muligheden for at tilkøbe massage, så I kan få slappet af og være helt klar til næste dags skiløb.
Vi kender Hotel Kertess!
Hotel Kertess vil med garanti fungere som den helt ideelle base til en skøn skiferie. I kan hurtigt og nemt komme afsted på ski, da skibussen standser blot 50 meter herfra, og efter en lang dag på pisten indbyder de hyggelige og komfortable hotelværelser til ren afslapning.

Book jeres skiferie til Hotel Kertess online eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343.

Skiområdet

St. Anton betragtes som værende det alpine skiløbs oprindelsessted og er dermed et af Østrigs legendariske sværvægtere indenfor skiferie. Skiferie i St. Anton er intet mindre end perfekt på grund af de høje bjerge som omgiver byen. En skiferie til St. Anton betyder skiløb i alle sværhedsgrader dog med særlig fokus på den øvede skiløber og eksperten. St. Anton er et sikkert valg til skiferie hvis man er skientusiast, elsker dybsnenedfarter og udfordrende stejle skråninger som får pulsen op.
St. Anton er superlativernes skiparadis og er ikke blot kendt som et af Europas bedste skiområder på grund af det alpine skiverdensmesterskab blev holdt i området i år 2001, men ligeledes fordi skiferie til St. Anton garanterer 86 bjergbaner og lifter som fører dig rundt i mere end 270 km præparerede pister. På en skiferie til St. Anton vil I derfor have mulighed for mere end 180 nedkørsler og nye pister hver dag. Hvis man er vokset op med ski på fødderne er den stejle skrænt i Schindler Kar, nedkørslerne ved Galzig eller Rendl en udfordring værd. Yderligere kan man prøve kræfter med Valluga-bjerget som med sikkerhed vil få dit hjerte til at banke hurtigere end normalt.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen