KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 8
1/4 pension inkl.: Ja
Restaurant: På stedet
Lift: 300m
Skibus: 100m
Internet / wifi
Bar
1/4 pension inkl.
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Lindenhof i Bad Gastein

Lindenhof - i den solrige del af Bad Gastein
Dette familiehotel er placeret i en kort afstand af 3 minutters gåtur til den nærmest skilift, som fører jer op til skiområdet. Desuden er der kun 500 meter til centrum af byen. Lindenhof har en hyggelig hotel bar hvor I kan få lidt at drikke, en terrasse med solstole, og et godt udvalg af internationale og lokale specialiteter i hotellets restaurant. Derudover er der et spaområde, hvor ro er værdsat. Læs mere
Hotel Lindenhof
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Lindenhof her..

Faciliteterne
Efter en lang dag på ski, kan I søge afslapning i hotellets spaområde hvor I kan finde en sauna. Når sulten melder sig, kan I nyde et lækkert måltid mad i hotellets restaurant, hvor der bliver serveret retter fra det internationale og det regionale køkken. I hotelbaren kan I altid få en lille forfriskning, som også kan nydes på terrassen, hvis solens stråler viser sig fremme. På Lindenhof vil I opleve ro og god harmoni.
Vi kender Lindenhof!
Dette skønne hotel ligger godt placeret 500 meter fra centrum af Bad Gastein i den solrige del. Her er kun 300 meter til skiliften, som nemt og hurtigt transporterer jer op til alle pisterne. Værelserne er renoverede og moderne.

Find og book familiens næste skiferie til Bad Gastein i Østrig med et ophold på Lindenhof. Bestil online eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343.

Skiområdet

 
Skiområdet er stort og omfatter både Bad Gasetin og Bad Hofgastein. På samme liftkort kan man også tage til Sport Gastein som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste.
Stubnerkogel Bahn ligger i Bad gasetin og tager skiløberne op til toppen hvorfra der er skiløb på højt niveau både ned mod Bad Hofgastein og Bad Gasetin. Området har mange hyggelige hytter der serverer god alpemad til rimlige priser.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen