KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 8
Centrum: 200m
Indkøb: 20m
Skibus: 0m
Piste: 500m

Bestil værelse på Hotel Malerhaus - Fügen i Zillertal

Hotel Malerhaus - Moderne værelser direkte til skibus og kort til indkøb
Hotel Malerhaus er med sin beliggenhed, med direkte adgang til skibussen og kort afstand til indkøb, det perfekte udgangspunkt for en herlig skiferie for hele familien. Hotellet ligger i den lille hyggelige by Fügen i smukke omgivelser og har nogle fantastiske faciliteter. Værelserne er moderne og hyggeligt indrettet og hotellets wellness afdeling sørger for dejlig afslapning efter en lang dag på ski. Hotellets restaurant byder på delikate kulinariske oplevelser med retter for enhver smag. Efter middagen er der rig mulighed for at smække benene op og nyde en drink i hotellets bar. Hotel Malerhaus har alt det nødvendige -og lidt til, for den perfekte skiferie for hele familien. Læs mere
Hotel Malerhaus
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Hotel Malerhaus

Hotellets faciliteter
Efter en lang dag på ski, som med garanti har givet jer ømme stænger, kan I koble helt af med et besøg i wellnessafdelingen. Her venter jer infrarød kabine, sauna og dampbad. Efter et sådant besøg, vil I gå derfra med fornyet energi og klar til næste dag. Til aften kan I søge hen i hotellets restaurant for en dejlig madoplevelse. Her serveres retter fra det østrigske køkken, men også de mere internationale favoritter er til at finde. For at runde dagen godt af, kan I hoppe hen i baren og nyde et godt glas vin eller en lækker drink henover samtaler med grin og latter.
Vi kender Hotel Malerhaus!
Det skønne hotel som er beliggende kun 200 meter fra centrum og med direkte adgang til skibussen, er det perfekte sted at søge hen for en skiferie der byder på mere end skiløb. I kan besøge wellnessafdelingen for at koble af, og efterfølgende få nogle fantastiske kulinariske oplevelser i hotellets restaurant. For at fuldende dagen, kan i runde af med en tur i baren, for en lille forfriskning inden sengetid.

Find og bestil skiferien til Hotel Malerhaus i Zillertal, Østrig allerede nu! Book online eller via tlf. på 7010 4343.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen