KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 13
Lift: 150m
Centrum: 0m
Indkøb: 100m
Ski-in/ski-out: Nej
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Jacuzzi / boblebad
Hund tilladt (skal oplyses)
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Neue Post (Mayrhofen) værelse i Zillertal

Hotel Neue Post (Mayrhofen) - 4-stjernet hotel i centrum af Mayerhofen
Hotel Neue Post er et traditionelt 4-stjernet hotel beliggende i centrum af det hyggelige Mayerhofen. Beliggenheden er ideel med tæt til shopping, byliv og liften. Hotellet er charmerende indrettet med traditionelle værelser og moderne komfort. I hotellets tyrolerrestaurant kan I få kulinariske oplevelser af høj kvalitet. Hotellet tilbyder en lækker wellnessafdeling med indendørs pool, fitness, sauna, dampbad m.m. Desuden findes der et hyggeligt TV-hjørne og lobby, tagterrasse og café samt daglig livemusik. Læs mere
Hotel Neue Post
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Hotel Neue Post

Hotellets faciliteter
Det skønne skihotel byder på mere end blot et ophold med skiløb. Netop efter en lang dag på pisten, som sikkert har resulteret i ømme ben, kan I besøge wellnessafdelingen. Her venter et indendørs svømmebassin, sauna og dampbad. I kan også få pulsen op med et besøg i fitnesslokalet. 
Til aften kan I nyde en fantastisk middag i hotellets restaurant, hvor der vil vente jer kulinariske oplevelser med smage fra det østrigske køkken, men også de internationale favoritter. Endvidere kan en let frokost fås i caféen, hvor en lille forfriskning også vil være til at finde.
Vi kender Hotel Neue Post!
Dette hotel er traditionelt indrettet med værelser af høj standard og komfort. Med sin beliggenhed i centrum af Mayerhofen er der kun 100 meter fra indkøbsmuligheder og shopping. Hotellet har fine faciliteter såsom wellnessafdeling og en hyggelig café.

Lyder dette som et hotel lige i jeres smag? Så book jeres hotelværelse på Hotel Neue Post online her på siden. Har I spørgsmål, kan I også kontakte vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343. De sidder klar til at give dig en hjælpende hånd med kvalificeret vejledning og gode råd.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen