KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 15
Centrum: 500m
Lift: 1km
Skibus: 100m
Bar: På stedet
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
1/2 pension inkl.
Swimmingpool
Jacuzzi / boblebad
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Hotel Palace i Bad Hofgastain

Hotel Palace - 4-stjernet hotel med alt, hvad I behøver
Hotel Palace er et lækkert 4-stjernet hotel i Bad Hofgastein, hvor I let kommer til skiområdet med skibussen, der standser blot 100 meter fra hotellet. Hotellet er beliggende i en stor smuk hotelpark, hvor I kan slappe af og nyde omgivelserne. På hotellet kan I opleve en fantastisk, varm stemning og flere gange om ugen arrangeres bl.a. livemusik og dans. Hotellet er smukt indrettet med reception, lounge-område, lobby, opbevaringsfaciliteter og elevator. Når I bor på Hotel Palace, kan I forkæle jer selv med kulinariske oplevelser i restauranten, hyggelige stunder i kaffebaren, forfriskninger i baren og ren afslapning i det store wellnessområde. På hotellet finder I tillige en indendørs legeplads til de mindste. OBS: Super tilbud - Ved køb af et 6-dage liftkort til voksen fås GRATIS liftkort til børnene op til 15 år. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Palace
Vælg boligtype
Fra: 779 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Inklusive halvpension plus!

Til aftenmenuen er der lækre ting i vente. Køkkenet er virkelig udsøgt og aftenmenuen afveksler mellem buffer med spændende temaer og 4-retters menuer serveret ved bordene.
Til maden er det muligt at tilkøbe en drikkevare-pakke. Pakken indeholder øl, husets vin og sodavand som er ad libitum under selve måltidet og kun ved bordet i restauranten. Den gælder altså ikke i baren.
I prisen er der inkluderet en 3/4 pension. Morgenen starter med den overdådig morgenmadsbuffet. Alt hvad man kan forestille sig af nybagt fra køkkenet samt oste, marmelader, skinker, frugt, yoghurt i mange varianter, müsli og så maget mere. Der til er der juice i forskellige varianter, kaffe og te og kakao.
Når I kommer fra ski vil der være en eftermiddags snack i form af kage eller små stykker belagt brød. Dette varierer fra dag til dag.

Læs mere om Hotel Palace her..

Hvorfor vælge Hotel Palace?
Der er flere gode grunde til at vælge Hotel Palace, men nedenfor har vi samlet fire af dem:

  • Udsigt til det smukke landskab i Bad Hofgastein
  • Komfortable hotelværelser
  • Fremragende wellnessområde
  • Gode sportsaktiviteter
  • Indendørs legeplads til børnene
Vi kender Hotel Palace!
Hvis I er gæster på Hotel Palace i Bad Hofgastein, kan I se frem til en nem og skøn skiferie. Her venter god service og komfortabelt indrettede hotelværelser med smuk udsigt til den alpine verden af Bad Hofgastein.

Bestil jeres skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343, som sidder klar til at give jer en hjælpende hånd.

Faciliteter på Hotel Palace

Derudover findees der en masse skønhedsbehandlinger, samt massage og terapi. Her kan I for alvor forkæle jer selv. Ydermere har hotellet gode sportsfaciliteter, hvor I både kan spille tennis, bordtennis, billiard eller brænde kalorier af i fitnessrummet.
Wellnessområde og sportsaktiviteter
Hotellet byder på et wellnessområde, hvor I kan slappe helt af efter en lang dag på ski. Her er en stor indendørs pool, spa, finsk sauna, dampbad, saltvandsgrotte, solarium og afslapningsområder.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen