KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 15
Centrum: 500m
Lift: 1km
Skibus: 100m
Bar: På stedet
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
1/2 pension inkl.
Swimmingpool
Jacuzzi / boblebad
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Palace værelser i Bad Gastain

Hotel Palace - 4-stjernet hotel med alt, hvad I behøver
Hotel Palace er et lækkert 4-stjernet hotel i Bad Hofgastein, hvor I let kommer til skiområdet med skibussen, der standser blot 100 meter fra hotellet. Hotellet er beliggende i en stor smuk hotelpark, hvor I kan slappe af og nyde omgivelserne. På hotellet kan I opleve en fantastisk, varm stemning og flere gange om ugen arrangeres bl.a. livemusik og dans. Hotellet er smukt indrettet med reception, lounge-område, lobby, opbevaringsfaciliteter og elevator. Når I bor på Hotel Palace, kan I forkæle jer selv med kulinariske oplevelser i restauranten, hyggelige stunder i kaffebaren, forfriskninger i baren og ren afslapning i det store wellnessområde. OBS: Ved ophold over 5 dage opkræves en særlig turistskat (FIB) på 1,1 € /pers. over 15 år Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Palace
Vælg boligtype
Fra: 839 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
3 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Palace her..

Hvorfor vælge Hotel Palace?
Der er flere gode grunde til at vælge Hotel Palace, men nedenfor har vi samlet fire af dem:

  • Udsigt til det smukke landskab i Bad Hofgastein
  • Komfortable hotelværelser
  • Fremragende wellnessområde
  • Gode sportsaktiviteter
Vi kender Hotel Palace!
Hvis I er gæster på Hotel Palace i Bad Hofgastein, kan I se frem til en nem og skøn skiferie. Her venter god service og komfortabelt indrettede hotelværelser med smuk udsigt til den alpine verden af Bad Hofgastein.

Bestil jeres skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343, som sidder klar til at give jer en hjælpende hånd.

Faciliteter på Hotel Palace

Restaurant og underholdning
Skulle I blive sultne efter en lang dag med ski, wellness og sport, kan I besøge hotellets restaurant. Her tilbydes både morgenmadsbuffet, en kagebuffet til eftermiddag samt en stor og varierende international buffet til aften. Endvidere har I muligheden for at nyde godt af den underholdning, der også bliver serveret til aften. Drik et dejligt glas vin, mens I lytter til livemusik. Her kan I i den grad få ladt batterierne op, så I er klar til næste dags skiløb!
Wellnessområde og sportsaktiviteter
Hotellet byder på et wellnessområde, hvor I kan slappe helt af efter en lang dag på ski. Her er en stor indendørs pool, spa, finsk sauna, dampbad, saltvandsgrotte, solarium og afslapningsområder. Derudover findees der en masse skønhedsbehandlinger, samt massage og terapi. Her kan I for alvor forkæle jer selv. Ydermere har hotellet gode sportsfaciliteter, hvor I både kan spille tennis, bordtennis, billiard eller brænde kalorier af i fitnessrummet.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind skiferie til Idre Fjäll
Deltag i konkurrencen om en skiferie til Idre Fjäll med Dansk Bilferie ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Konkurrencen slutter 1. december.
Læs mere om præmien og betingelserne her:
www.danskbilferie.dk/vind-skiophold-idre.html

Tak for din tilmelding.