KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 4
Lift: 800m
Skibus: 50m
Centrum: 300m
Bar: På stedet
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
1/2 pension inkl.
Jacuzzi / boblebad
Sauna
Se alle faciliteter

Book Hotel Raunscher und Paracelsus i Bad Hofgastein

God beliggenhed og framragende til prisen
Hotel Rauscher und Paracelsus ligger i Bad Hofgastein, kun 1 km fra den nærmeste skilift. Der er udendørs swimmingpool og spa. Gratis privat parkering er til rådighed. Værelserne på Rauscher und Paracelsus har klassisk indretning med lyse farver og træmøbler. Alle værelser har trægulv, kabel-tv, værdiboks og et badeværelse. Gratis Wi-Fi. Den lille wellnessafdeling byder på 2 saunaer, dampbade, infrarød kabine og et spabad. I haven er der endvidere en finsk sauna. Hotellets restaurant serverer middelhavsretter og regionale retter. Vågn op til en stor morgenbuffet inden dagen går lød på pisterne. Om aften serveres der en 4-retters menu eller hotellet byder på forskellige tema-buffeter. Hotellet har også en hyggelig bar, hvor man kan nyde enten en afterski-drink eller måske et par timer efter den gode middag. Læs mere
Hotel Rauscher und Paracelsus
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om hotellet

Både familier med børn og grupper af venner føler sig velkomne her. Man bor i gåafstand fra centrum af den meget hyggelige Bad Hofgastein, hvor der er en lang række butikker og cafeer at hygge sig med.
Rauscher & Paracelsus er et dejligt hotel med gode faciliteter. Indretningen er holdt i pæn østrigsk moderne stil og personalet er venlige og hjælpsomme.
Hotellet har en dejlig wellnessafdeling med blandt andet dampbad, spa, sauna, mulighed for massage (mod gebyr) og meget andet.

Halvpension

Aftenmenuen bliver serveret ved bordene evt. afvekslet af en buffet en eller to gange om ugen. Menuen består af 3-4 retter som ejeren selv står og tryller frem i køkkenet. Med sjæl og kærlighed til sit fag, laver han med til gæsterne.
Har I booket Hotellet Rauscher & Paracelsus hos os, så har I halvpension med i prisen. Hotellet har en rigelig og god maroegnmadsbuffet.

Skiområdet

Efterlad trygt børnene i hænderne på skilæreren og nyd de suveræne pister i område. Kom ned og spis frokost med børnene på den store restaurant der ligge lige ved børnebakken, inden eftermiddagen kalder med flere udfordringer.
Området Bad Hofgastein er samme skiområde om Bad Gastein, dog med den forskel at Bad Hofgastein har et særdeles godt børne område i bunden ved gondolliften.

20% på skileje

 
Som vores kunde får du ved fremvisning af tilsendte voucher
følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Schober.
Skiudlejning: Sport Schober (lige ved gondolliften Stubnerkogel) Stubnerkogelstraße 21, 5640 Bad Gastein, Østrig
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen