KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 13
Ski-in/ski-out: Ja
Lift: 50m
Centrum: 3km
Indkøb: 3km
Internet / wifi
Bar
Restaurant
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Hotel Residenz Hochalm

Lækkert hotel i moderne design med ski in/ski out
Når I bor på Hotel Residenz Hochalm vil I hurtigt komme til at føle jer hjemme i de hyggelige og moderne rammer. Hotellet rummer en skøn atmosfære og I har direkte adgang til pisten. Efter en lang dag på ski kan I koble helt af i hotellets spa- og wellnessafdeling med sauna og massage, og I kan desuden nyde godt af hotellets andre faciliteter, så som dets lounge med ildsted, TV-stuen med fladskærm eller internethjørnet, som I kan benytte gratis. Når sulten melder sig, kan I nyde et dejligt måltid på restauranten, og herefter er der lagt op til aftenhygge i baren. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Residenz Hochalm
Vælg boligtype
Fra: 605 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
5 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere Hotel Residenz Hochalm her..

Hvorfor vælge Hotel Residenz Hochalm?
De bedste årsager til at vælge dette hotel, er nedenfor skrevet.

  • Hotel med moderne og hyggelige rammer
  • Direkte til pisten
  • Wellnessfaciliteter med sauna og massage
  • Restaurant og bar
Vi kender Hotel Residenz Hochalm!
Dette hotel gør sit for at danner de perfekte rammer for en dejlig og afslappende ferie i et smukt snelandskab. Her er ski-in / ski-out og dermed direkte adgang til pisten i Saalbach/Hinterglemm.

Find og book familiens næste skiferie til Østrig i Saalbach/Hinterglemm online her på siden, eller kontakt en af vores erfarne ferieeksperter på tlf. 7010 4343.

Hotellets faciliteter

Restaurant og bar
Hotellets restaurant er stilrent og moderne med en lang række smagfulde oplevelser fra det traditionelle og regionale køkken. Her tilbydes både morgenmadsbuffet, forfriskende snacks til om eftermiddagen og skønne og lækre aftenmenuer. Efter maden, kan I nyde en afslappende ro i loungebaren, med enten en kop kaffe eller en lækker drink.
Wellnessområde
Der er en lang række fine wellnessfaciliteter som hotellet tilbyder. Her kan du blandt andet hoppe en tur i den infrarøde kabine, i solarium eller i saunaen. Der er lagt fuldstændig op til afslapning med den smukke panoramiske udsigt til de omkringliggende bjerge.
Mod et ekstra gebyr, kan du nyde den ultimative afslapning, i form af en dejlig omgang massage eller en af de mange forskellige slags skønhedsbehandlinger.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen