KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12
Lift: 6km
Centrum: 1,5km
Indkøb: 1,5km
Skibus: 10m
Spa & wellness
Bar
1/2 pension inkl.
Swimmingpool
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Sonngastein værelser i Bad Gastein

Hotel Sonngastein - Børnevenligt med masser af faciliteter
Dette 4-stjernede hotel er ideelt for børnefamilier. Hotellet er beliggende i et roligt område i Badbruck. Sonngastein har gode faciliteter som blandt andet restaurant og piano bar. Derudover er der wellness med en indendørs thermalpool, som er opvarmet til 30 grader, samt to opvarmede udendørs swimmingpools (34-36 grader). Du finder ligeledes bio dampbad, sauna og afslapningsrum for voksne. Hotellet tilbyder ligeledes spændende aktiviteter som massage, tennis og spa mod ekstra betaling. For de unge og familiens yngste er der bordtennis og bordfodbold. Der er også underholdningsprogram med eks. live musik, samt en lounge-biograf (1 film om dagen). Læs mere
Hotel Sonngastein
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Hotel Sonngastein

Hvorfor vælge Hotel Sonngastein?
Nedenfor har vi listet 4 grunde:

  • Restaurant
  • Et hav af aktiviteter
  • Wellness 
  • Hyggelig familie atmosfære
Vi kender Hotel Sonngastein!
Hotel Sonngastein er et lille hyggeligt familievenligt hotel med blot 42 suiter og værelser. På hotellet finder du en personlig atmosfære i fredelige omgivelser. Så om du rejser med børn eller i par, vil du altid føle dig godt tilpas på Hotel Sonngastein. 

Find og book jeres skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Restaurant

Ved middag tilbydes en hav af sunde supper, lækre snacks. I restauranten tilbydes der kun kødprodukter fra hotellets egen region. Restauranten samarbejde med lokale slagter butikker og de omkringliggende gårde gør at der bliver dagligt bliver bragt frisk kød, mælk, ost, smør, brød, frugt og grøntsager. 

På restauranter finder du et bredt udvalg af nationale vine dog tilbydes der også en række internationale vine, for dem som ønsker det. 
På hotellets restaurant finder du en lang række spændende og lækre retter. Restauranten har kun de bedste ingredienser fra regionen og lægger stor vægt på friske fødevarer og elsker ekstraordinære menuer. 

Om aftenen finder du et udvalg af op til 30 forskellige salater, raffinerede olier og eddiker, forskellige krydderier og urter og naturligvis alt andet hvad man kan forvente på en førsteklasse buffet restaurant. 

Wellness

De termiske kilder kan nydes direkte på hotellet og siges at give blødhed og fløjlshud. Vandet varme let på muskler og klogler som sikre en gunstig virkning der kan mærkes op til 1 år efter. 
På Hotel Sonngastein finder du ikke blot wellness. Her tilbydes der nemlig også termiske kilder. I dalen findes der over 17 forskellige varme kilde, som bringer vand op til 48 grader varmt. 


Skiområdet

Stubnerkogel Bahn ligger i Bad Gasetin og tager skiløberne op til toppen hvorfra der er skiløb på højt niveau både ned mod Bad Hofgastein og Bad Gastein. Området har mange hyggelige hytter der serverer god alpemad til rimlige priser.
Skiområdet er stort og omfatter både Bad Gastein og Bad Hofgastein. På samme liftkort kan man også tage til Sport Gastein som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste.

20% rabat på skileje

 
Som vores kunde får du ved fremvisning af tilsendte voucher
følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Schober.
Skiudlejning: Sport Schober (lige ved gondolliften Stubnerkogel) Stubnerkogelstraße 21, 5640 Bad Gastein, Østrig
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen