KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 9
Lift: 500m
Centrum: 500m
Skibus: 50m
Ski-in/ski-out: Nej
Spa & wellness
Bar
Swimmingpool
Hund tilladt (skal oplyses)
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel St. Georg (Mayrhofen) værelse i Zillertal

Hotel St. Georg (Mayrhofen) - Dejligt hotel med en central beliggenhed og masser af hygge
St. Georg er et harmonisk hotel, som er centralt beliggende og straks giver jer fornemmelsen af at være på ferie. Alle værelser er indrettet med den bedst mulige komfort og har desuden en fantastisk udsigt over Mayrhofens bjerglandskab. Hotel St. Georg tilbyder bl.a. lobby med åbent ildsted, bar, vinterhave ved den indendørs pool, skirum med støvletørrer og gratis parkering, som alt sammen er med til at give den bedste skiferie. Hotellet byder på halvpension bestående af velkomstdrink, lækker morgenbuffet med varme retter, daglig eftermiddagssnack og fire-retters middag med salatbar. Hotel St. Georg giver jer dermed den bedste kombination af skiløb og selvforkælelse til en fordelagtig pris. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel St. Georg
Vælg boligtype
Fra: 983 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
6 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Hotel St. Georg

Hotellets faciliteter
På hotellet er der rig mulighed for at kunne slappe af i ro og mag efter en lang dag på ski. Her er skabt en wellnessafdeling, hvor atmosfære er med til at I kan koble helt af. Her venter er indendørs poolområde, hvor man kan tage sig en lille svømmetur. Endvidere er der undervandsmassge, forskellige sauner, både finsk og organisk, samt dampbad og infrarød kabine. Vil I have pulsen op, kan I i stedet besøge fitnesslokalet. I hotellets restaurant tilbydes der lækre retter, både de traditonelle østrigske, men også mere internationalt præget. I baren kan I altid gå hen efter en lille forfriskning.

Vi kender Hotel St. Georg!
Dette hotel byder jer velkommen til en stilren og komfortabel indretning, hvor I med garanti vil få et fantastisk ophold. Den centrale beliggenhed og den smukke udsigt til snelandskabet, skaber de perfekte rammer for en skiferie uden bekymringer. Her vil kombinationen af skiløb og selvforkælelses står på dagsordenen med kun 500 meter til nærmeste lift og en ventende wellnesafdeling til senere.

Lyder dette som et hotel for jer? Så book et hotelværelse på Hotel St. Georg online her på siden, eller kontakt os på tlf. 7010 4343.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen