KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 11
Lift: 2km
Centrum: 2km
Skibus: 0m
Ski-in/ski-out: Nej
Internet / wifi
Restaurant
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Hotel Tirolerhof værelse i St. Anton

Hotel Tirolerhof - Fitness, sauna og skibus lige udenfor døren
Hotel Tirolerhof er et skønt hotel beliggende i bydelen, St. Jacob, 2 km fra centrum af St. Anton. Her standser skibussen lige uden for døren, og kører jer nemt til og fra Nasserein-liften på 5 minutter. Hotellet byder bl.a. på bordtennis, et moderne fitnessrum og en dejlig sauna, hvor I kan koble af efter dagens skiløb. Hotellet er desuden det helt ideelle valg til jer, der ønsker at prøve kræfter med langrend, da hotellet er placeret i hjertet af langrendsløjperne. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Tirolerhof
Vælg boligtype
Fra: 493 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
10 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Tirolerhof

Gode faciliteter
Efter en lang dag på pisterne er der lagt op til ren afslapning hjemme på hotellet. Her kan I f.eks. få fornyet energien i hotellets sauna eller besøge et af de to wellnesscentre, der ligger blot 6 minutters kørsel herfra. Når sulten melder sig, byder hotellets restaurant på et væld af lækre retter til enhver smag. Her kan I også starte dagen med en lækker morgenmadsbuffet eller nyde aftenen med en 3-retters menu.
Vi kender Hotel Tirolerhof!
Det skønne hotel er placeret smukt i rolige omgivelser og byder jer varmt velkommen til komfortable hotelværelser, som vil fungere som den helt ideelle base til jeres skiferie.

Her kommer I hurtigt afsted på ski med skibussen eller på langrend, hvor I fra hotellets dørtrin kan tage på opdagelse ad det 22 km lange Stanzertal spor eller 3 km lange Ganderau spor. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen