KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 5
3/4 pension inkl. : Ja
Skibus: På stedet
Centrum: 500m
Lift: 450m
I lobby
Spa & wellness
Bar
1/2 pension inkl.
Swimmingpool
Jacuzzi / boblebad
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Hotel Toni

Hotel Toni - 4-stjernet hotel
Dette skønne Hotel ligger placeret i Kaprun i Østrig, hvorfra der er 500 meter til centrum. Endvidere kører der en skibus fra stedet til den nærmeste lift der ligger 450 meter derfra. Hotellet har reception, bar restaurant, terrasse, konferencerum, wellnessområde med indendørs pool og andet, samt et fitnesslokale. I forlængelse af dette, tilbydes der også forskellige skønhedsbehandlinger til hele kroppen. Du kan for alvor forkæle dig selv med et ophold her. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Toni
Vælg boligtype
Fra: 592 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
1 ledig bolig
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

 
Halvpension inkluderet i prisen
Hos Hotel Toni serveres der en lækker morgenmadsbuffet, hvor man kan vælge mellem en masse retter til enhver smag. Om aftenen er der buffet, hvor der ligeledes er mad til enhver smag.

Læs mere om Hotel Toni her..

Faciliteter
Efter en lang dag på ski, kan du besøge hotellets wellnessområde, som byder på: en indendørs pool, spa, sauna, dampbad, infrarød kabine, solarium og et afslapningsområde. Endvidere tilbydes der en række forskellige skønhedsbehandlinger. Er energien i toppen, kan du også besøge fitnesslokalet. Når sulten så melder sig, ligger der både restaurant og bar på hotellet, hvor du kan få en bid mad og lidt lækkert at drikke.
Vi kender Hotel Toni!
Dette hotel ligger godt placeret i kort afstand til skisportsstedet. Efter en lang dag på ski tilbyder hotellet også gode facilieteter, som I kan nyde godt af. Hvad end det er at være aktiv i fitnesslokalet, slappe af i saunaen eller at spise et lækkert måltid mad i restauranten.

Bestil skiferien online her på siden, eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7010 4343. De sidder klar til at give en hjælpende hånd.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen