KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 9
Lift: 500m
Skiskole: 500m
Skibus: 10m
Indkøb: 200m
1/2 pension inkl.

Hotel Wagrainerhof bestilles her på danskbilferie.dk

Beliggende i hjertet af Wagrain
Siden 1959 har familien Rötzer drevet Hotel Wagrainerhof der ligger centralt placeret i Wagrain. Hotellet tilbyder sine gæste skønne omgivelser. På hotellet findesen dejlig pool både inden og udendørs. Her finde dejligt Sky Relax World - hvor I kan blive forkælet og afslappet. For de aktive er der også fittness rum. I nyder jeres måltider i hotellets hyggelige restaurant - og her er noget for alle. Liften finder I kun 500 m fra hotellet og I kommer nemt dertil med skibussen. Hotel Wagrainerhof er 4 stjernet luksus for hele familien. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Wagrainerhof
Vælg boligtype
Fra: 856 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Sky Relax World

Book jeres næste skiferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141, som sidder klar til at give jer gode råd og vejledning.
Hotel Wagrainerhof tilbyder sine gæster et 900 m2 stort wellness område med masser af mulighed for afslapning. Her er suana'er, dampbade, fittness faciliteter og mulighed for at få masseret sine ømme muskler efter en dag på ski. 

Skiområdet

Tager I derimod op på den anden side med Grafenberg liften, kan I løbe til St. Johann im Pongau, hvor der er mange brede men også flere mere udfordrende pister.  De to områder er forbundet med en stor gondol der går fra den ene side af bjerget, hele vejen hen over byen og over til den modsatte side. Det er enkelt og nemt at komme rundt uden skibus.
 
Hotellet ligger "down-town" Wagrain. Byen er delt i to plan og på det øverste plan finder I Mozart-liften. Når man tager op med den, kan man løbe ned enten mod Wagrain eller om på den anden side, over til det store world cup område Flachau. Her vil I kunne udfolde jer på lange brede og til tider stejle pister.

20% på skileje

 
Som kunde hos Dansk Bilferie, får du ved fremvisning af tilsendte voucher
følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Spiz.
Skiudlejning: SPIZ Sport im Zentrum, (lige ved den store snemand midt i byen) Markt 16, 5602 Wagrain
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen