KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 19
Lift: 2km
Centrum: 800m
Indkøb: 800m
Skibus: 10m
Internet / wifi
Bar
Restaurant
Swimmingpool
Jacuzzi / boblebad
Hund tilladt (skal oplyses)
Sauna
Se alle faciliteter

Bestil Landgut Zapfenhof (Zellbergeben) værelse i Zillertal

Landgut Zapfenhof (Zellbergeben) - Beliggenhed i flot og rolig natur med 800 meter til centrum
Stil, komfort og østrigsk stemning er kendetegnende for Landgut Zapfenhof, som er beliggende i rolige og naturskønne omgivelser i udkanten af Zell am Ziller Zellbergeben. Hotellet har reception med lounge, østrigsk stube, bar, restaurant mm. Der er 800 m til centrum. Skibussen, som er gratis, stopper lige uden for døren og bringer jer direkte ud til gondolliften Kreuzjochbahn, som fører op i skiområdet Zillertal Arena. Som gæst har I gratis adgang til hotellets fitness- og wellnessafdeling med bl.a. pool (10x5 m), fitnessrum, sauna, dampbad og aromadampbade. Til børnene findes desuden gratis bordtennis. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Landgut Zapfenhof
Vælg boligtype
Fra: 808 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
14 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Landgut Zapfenhof

Mere end blot skiløb
De luksuriøse faciliteter på Landgut Zapfenhof indebærer blandt andet et lækkert wellnesscenter, hvor man kan pleje sine ømme ben efter en lang dag på pisten. Her venter både et indendørs svømmebassin, sauna og dampbade. Vil I have pulsen lidt op, kan I søge mod fitnesslokalet. De kulinariske oplevelser vil I kunne i hotellets restaurant, hvor der er et varieret udvalg. Ligeledes vil I kunne søge i baren efter en lille forfriskning sidst på aftenen inden sengetid. Som underholdning, kan I tage et spil bordtennis.


Book skiferien til Zillertal her
Landgut Zapfenhof er et hotel der byder jer velkommen til en stilren indretning med komfort og østrigsk stemning. Det er beliggende i udkanten blandt naturrige omgivelser. Herfra er der 800 meter til centrum med shopping og indkøbsmuligheder. Endvidere stopper skibussen lige ude foran døren. Hotellet byder både på wellnessafdeling og en hyggelig restaurant og bar.

Falder dette hotel i jeres smag, kan I nemt og hurtige bestille jeres næste skiferie til Landgut Zapfenhof online her på siden eller via tlf. 7010 4343.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen