KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 4
Lift: 300m
Centrum: 550m
Indkøb: 200m
Skibus: 100m
Internet / wifi
Lille wellness afdeling
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Landhaus Rustika De Luxe lejligheder i Wagrain

Landhaus Rustika De Luxe - Stor, skøn lejlighed til max 17 pers. med wellness og gratis adgang til vandland
Landhaus Rustika De Luxe er en af Wagrains største boliger med plads til op til 17 personer. Boligen egner sig derfor særdeles godt til fx flere familier eller en stor vennegruppe, der rejser sammen. Landhaus Rustika De Luxe er en unik og helt nybygget bolig beliggende i hjertet af Wagrain, blot 300 meter fra Flying Mozart og 200 meter fra det store vandland, hvortil man har gratis adgang til et dagligt besøg på 2 timer. Den store bolig består af 2 mindre, én til 7 og én til 10. Disse to kan sættes sammen til én stor med plads til 17 pers. I huset er der en lille wellness afdeling med infrarød kabine, spa-bad, dampbad, sauna og mulighed for massage. Børnene har rig mulighed for at kæle og lege med dyr som bl.a. ponyer, høns, marsvin, kaniner og geder i husets lille børne-zoo. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Landhaus Rustika De Luxe
Vælg boligtype
Fra: 213 DKK
pr. person pr. nat
ved 7 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Skiområdet

Tager I derimod op på den anden side med Grafenberg liften, kan I løbe til St. Johann im Pongau, hvor der er mange brede men også flere mere udfordrende pister.  De to områder er forbundet med en stor gondol der går fra den ene side af bjerget, hele vejen hen over byen og over til den modsatte side. Det er enkelt og nemt at komme rundt uden skibus.
Skiområdet
Lejlighederne ligger "up-town" Wagrain. Byen er delt i to plan og på det øverste plan finder I Mozart-liften. Når man tager op med den, kan man løbe ned enten mod Wagrain eller om på den anden side, over til det store world cup område Flachau. Her vil I kunne udfolde jer på lange brede og til tider stejle pister.

Gratis adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain 2 timer dagligt

Hvorfor Rustika de Luxe?
Disse lejligheder ligger i den tilbyggede 2. sal på Landhaus Rustika. For 3 år sinden blev huset løftet med 1 hel ekstra etage, som nu rummer disse to dejlige lejligheder. Der er store og meget rummelige, og virkelig godt indrettede. Samtidig har man adgang til husets faciliteter med lille wellness afdeling samt morgenbrøds service.
Perfekt til familier og mindre grupper.
Wasserwelt Wagrain ligger i midten af Wagrain og er et trækplaster for både store og små børn. For alle der trænger til en tur i pool eller sauna for at bløde musklerne op i sauna eller dampbad er der daglig adgang til det store vandland Wasserwelt Wagrain. Her er både saunaer, dampbade, rutsjebane med indbygget video, udendørs bassin og meget mere.  En tur i vandlandet Wasserwelt Wagrain giver en god afrunding på dagen på pisterne.
Når I bor i Haus Haid får I gratis adgang 1 gang pr dag i 2 timer. Gæstekortet får I samme sted som I får jeres nøgle hos Sport Spiz.
 

20% på skileje

 
Som kunde hos Dansk Bilferie, får du ved fremvisning af tilsendte voucher, følgende rabatter:
  • 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Spiz.
Skiudlejning: SPIZ Sport im Zentrum, (lige ved den store snemand midt i byen) Markt 16, 5602 Wagrain
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen