KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 9
Centrum: 1,5km
Lift: 1,5km
Skibus: 150m
Ski-in/ski-out: Ja
Gratis internet
Bar
Restaurant
Se alle faciliteter

Bestil Landhotel Vordergrub værelser i Kitzbühel

Landhotel Vordergrub - Dejligt familiehotel Kitzbühel
Landhotel Vordergrub ligger lige uden for Kitzbühel ca. 1,5 km. fra pisten og centrum og inden for 2 km fra det berømte bjerg Kitzbühler Horn. Hotellet blev renoveret i 2010 og tilbyder komfortable og traditionelt indrettede værelser med balkon og gratis adgang til trådløst internet. Hotellet har desuden en god restaurant i hyggelig tyrolerstil og byder på gode rammer for børnefamilien. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Landhotel Vordergrub
Vælg boligtype
Fra: 447 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
1 ledig bolig
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Alt om Landhotel Vordergrub

Landhotel Vordergrub tilbyder gratis internet, skirum og gratis parkering.Skibussen holder blot 150 meter fra hotellet, men når der er sne nok, er det muligt at stå på ski direkte fra hotellet.

For børn
Hotellet har et hyggeligt legerum for børn, hvor børnene kan lege med diverse spil eller medbringe deres egne.

 
Vi kender Landhotel Vordergrub!
På Landhotel Vordegrub finder I en god á la carte restaurant med terasse, hvor I bl.a. kan nyde morgenmadsbuffeten eller en lækker middag. Ved hotellets reception kan familien samles foran det åbne ildsted og hygge med diverse spil, og hvis I ønsker at nyde en øl eller en drink efter en lang dag på pisten, har I mulighed for dette i hotellets bar.

Skiområdet

Det berømte world cup styrtløb, Hanenkamp, afvikles hvert år i Kitzbühel. Mærk selv suset på styrtløbspisten  ”Die Streif”. Er det ikke styrtløbspisten der fanger jer, men derimod snowboard kan I udfordre jer selv ved Kitzbühler Horn der byder på både halfpipe og boarder-cross strækning. Et område på Bichlalm i Kitzbühel / Kirchberg er forbeholdt off-pisteløbere og hvis man er til off-piste er dette stedet at besøge. Derudover har langrendsløbere også masser af kilometer at boltre sig på i Kitzbühel / Kirchberg.
Kitzbühel / Kirchberg byder på afvekslende skiløb og velpreparerede pister samt et moderne liftsystem. Uanset niveau og erfaring har de i alt 160 km noget at byde på. Nybegyndere og mindre øvede kan boltre sig på de mange blå pister. Her er der rig mulighed for at forbedre skiløb og færdigheder i en sådan grad at man kan give sig i kast med de røde og sorte pister der også er at finde i Kitzbühel / Kirchberg.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen