KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 3
Lift: 600m
Centrum: 0m
Indkøb: 250m
Skibus: 25m
Internet / wifi

Velkommen til Markt 16 lejligheder i Wagrain/Flachau

Markt 16 - Nye og moderne lejligheder med fremragende placering
Markt 16 er helt nye, moderne lejligheder indrettet i skandinavisk stil. Lejlighederne ligger lige midt på torvet i hjertet af Wagrain. Lige i nærheden findes gode indkøbsmuligheder, som fx slagter, bager, supermarked og meget mere. l gåafstand findes et væld af gode restauranter. Lejlighederne er godt indrettede og der er virkelig kælet for alle detaljer. Alle lejligheder er udstyret med fladskærms tv, gulvvarme, fri internet, ligesom de lækre håndklæder og alt sengetøjet er indkøbt med kærlig hånd og med øje for indretning og velvære. Skabene i køkkenerne er fyldt med alt hvad hjertet begærer til madlavning, ligesom de alle har opvaskemaskine, ovn/komfur, køleskab, el-koger, kaffemaskine, og grill. Fra alle lejligheder er der en fantastisk udsigt til bjergene og lejlighederne er lyse og venlige. Der er balkon til alle lejlighederne, som bare står og venter på at man får sin "sundowner" mens man nyder den fabelagtige udsigt. I kælderen er der gratis parkeringsplads, vaskemaskine og opbevaringsrum til ski. Mulighed for at få barnestol og weekendseng stillet op i lejligheden mod forespørgsel. Top 6 og Top 7 ligger over for hinanden på 2. sal Top 10 , Top 11 og Top 3 ligger på 1. sal. Top 2 ligger i stue-etagen på samme niveau som sportsbutikken SPIZ: Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Markt 16 - Wagrain
Vælg boligtype
Fra: 201 DKK
pr. person pr. nat
ved 6 pers.
6 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Inkl. adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain 2 timer dagligt

 En tur i vandlandet Wasserwelt Wagrain giver en god afrunding på dagen på pisterne.
Når I bor i Markt 16 får I gratis adgang 1 gang pr dag i 2 timer. Gæstekortet får I samme sted som I får jeres nøgle hos Sport Spiz.
Wasserwelt Wagrain
For alle der trænger til en tur i pool eller sauna for at bløde musklerne op i sauna eller dampbad er der daglig adgang til det store vandland Wasserwelt Wagrain. Her er både saunaer, dampbade, rutsjebane med indbygget video, udendørs bassin og meget mere.

Området

Tager I derimod op på den anden side med Grafenberg liften, kan I løbe til St. Johann im Pongau, hvor der er mange brede men også flere mere udfordrende pister.  De to områder er forbundet med en stor gondol der går fra den ene side af bjerget, hele vejen hen over byen og over til den modsatte side. Det er enkelt og nemt at komme rundt uden skibus.
Markt 16
Lejlighederne ligger "down-town" Wagrain. Byen er delt i to plan og på det øverste plan finder I Mozart-liften. Når man tager op med den, kan man løbe ned enten mod Wagrain eller om på den anden side, over til det store world cup område Flachau. Her vil I kunne udfolde jer på lange brede og til tider stejle pister.

20% på skileje

 
Som kunde hos Dansk Bilferie, får du ved fremvisning af tilsendte voucher
følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Spiz.
Skiudlejning: SPIZ Sport im Zentrum, (lige ved den store snemand midt i byen) Markt 16, 5602 Wagrain
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen