KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 10
Lift: 600m
Centrum: 600m
Indkøb: 200m
Skibus: 50m

Velkommen til jeres skiferie på Bellevue Mondi Holiday

Central beliggenhed - Mondi Holiday Apartments
Midt i den hyggelige skiby Bad Gastein, i smukke historiske bygninger, ligger det store lejlighedshotel Bellevue. Alle lejligheder er pænt indrettede med god plads og selve hotellet byder på mange gode faciliteter som fx indendørs pool, fitness, sauna, dampbad og meget mere. En hyggelig restaurant flankeres at en velbesøgt bar og ønsker man lidt afveksling ligger der mange restauranter, cafeer og barer inden for 5 minutters gåafstand. Skibussen går direkte fra hotellets fordør og ønsker man at lade ski og støvler stå oppe ved skiudlejningen der ligger ved gondolen, så er der kun 5-10 minutter til fods. OBS: Ved tilkøb af halvpension juleaften og nytårsaften, tilkommer der et ekstra gallamiddag-gebyr som betales på stedet. Dette er obligatorisk ved tilkøb af halvpension disse to aftener. 15€ juleaften og 65€ nytårsaften. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Mondi Bellevue Apartments
Vælg boligtype
Fra: 234 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
5 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

20% rabat på leje af ski, støvler og andet udstyr

Når I lejer ski hos Sport Schober, får I samtidig gratis og opvarmet opbevaring af skistøver og ski umiddelbart ved siden af skiudlejningen.
Voucher medfølger jeres endelig rejsedukumenter.
Lej ski og støver hos Sport Schober som ligger lige ved siden af gondolliften. Her får I som kunde hos skiferie.dk 20% rabat på lejen af alt udstyr.

Skiområdet

Stubnerkogel Bahn ligger i Bad Gasetin og tager skiløberne op til toppen hvorfra der er skiløb på højt niveau både ned mod Bad Hofgastein og Bad Gastein. Området har mange hyggelige hytter der serverer god alpemad til rimlige priser.
Skiområdet er stort og omfatter både Bad Gastein og Bad Hofgastein. På samme liftkort kan man også tage til Sport Gastein som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen