KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 6
Lift: 600m
Skibus: 50m
Indkøb: 300m
Ski-in/ski-out: Nej
Internet / wifi
1/2 pension inkl.
Swimmingpool
Hund muligt på forespørgsel, mod gebyr
Se alle faciliteter

Bestil Kurhotel Österreichischer Hof værelser i Bad Hofgastein

Kurhotel Österreichischer Hof - Lækkert 4-stjernet hotel i Bad Hofgastein
Kurhotel Österreichischer Hof er beliggende 600 meter fra Gastein-Schlossalm liften og skibussen stopper kun 50 meter fra hotellet. Hotellet har reception, lobby med kamin, skiopbevaring og cafe. Der er desuden gratis parkering. Hotellet byder på forskellig underholdning. Her er bl.a. mulighed for at holde sig sund og frisk med juicebar samt gymnastiksal med klatrevæg og bordtennis. Der er desuden indendørs pool (8x12m), dampbad samt fri adgang til det 30.000 m2 store Therme Gastein. Therme Gastein er beliggende ved siden af hotellet og byder på wellness og vandaktiviteteter for hele familien. Therme Gastein giver for alvor mulighed for at kombinere skiferie med ægte østrigsk selvforkælelse, sjov og afslapning. Her kan I bruge den sidste energi eller lade batterierne op med bl.a. sjove rutsjebaner, flere pools, afslapningsområde, saunaer og dampbade. Der findes ikke et bedre sted at pleje de ømme muskler og få afveksling på skiferien. Der findes desuden flere services mod betaling bl.a. solarium, skønhedsbehandlinger, massage og medicinske bade. Bemærk, turistskat på ca. Euro 2,50- pr. pers. pr. dag betales lokalt (Under 15 år gratis). Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Kurhotel Österreichischer Hof
Vælg boligtype
Fra: 861 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
7 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Halvpension

Til aften serveres der 4-retters menu og som afveksling kan der være dage med temabuffeter, salat og dessertbuffer og andre lækkerrier.
Restauranten sælger dejlige vine, øl og cvand og avec til kaffen.
Køkkenet serverer og kreerer med stor opfindsomhed og elegance. Danen starter med stor morgenmadsbuffet med alt man kan forestille sig af morgenlækkerier. Nybagt brød, lækre oste, skinker og kompotter, æg på mange måder og små søde kager. Juice kaffe og te og meget mere.

Spa og wellness

Så måske en tur i dampbad og derefter svømme nogle runder. Og til sidst hen og ligge på de lune hvilestole og bare lade tankerne slippe og kroppen slappe helt af. Det er en skøn følelse som alle burde unde sig.
Østrigerne ved lige præcis hvordan de forkæler sig selv bedst efter en lang dag på pisterne. Det kunne vi lære noget af. Gør som dem, og nyd en lang tur i wellness afdelingen.
Start med en hurtig bruser, og derefter en lang tur i saunaen hvor du mærker musklerne bløde op lidt efter lidt.

Skiområdet - Godt til skiløbere på alle niveau

Efterlad trygt børnene i hænderne på skilæreren og nyd de suveræne pister i område. Kom ned og spis frokost med børnene på den store restaurant der ligge lige ved børnebakken, inden eftermiddagen kalder med flere udfordringer.
Området Bad Hofgastein er samme skiområde om Bad Gastein, dog med den forskel at Bad Hofgastein har et særdeles godt børne område i bunden ved gondolliften.

20% på skileje

 
Som vores kunde får du ved fremvisning af tilsendte voucher
følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Schober.
Skiudlejning: Sport Schober (lige ved gondolliften Stubnerkogel) Stubnerkogelstraße 21, 5640 Bad Gastein, Østrig
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen