KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 4
Lift: 800m
Skibus: 50m
Centrum: 300m
Bar: På stedet
Internet / wifi
Spa & wellness
Bar
Restaurant
Jacuzzi / boblebad
Sauna
Se alle faciliteter

Velkommen til Rauscher und Paracelsus i Bad Hofgastein

Gode lejligheder på Hotel Rauscher und Paracelsus
Tag en tur med familien på kør-selv skiferie og bo i de pæne lejligheder på Rauscher und Paracelsus. Der er adgang til faciliteterne på Hotel Rauscher und Parcelsus som for eksempel wellness-afdelingen og baren. Lige ledes kan både morgenmadsbuffet og aftenmenu tilkøbes hjemmefra eller på stedet. I kan også købe ind i supermarkedet som blot ligger 300 meter fra lejlighederne og lave jeres egen mad. Der er gratis plads til bilen, og ønsker man garage kan det tilkøbes. Når I skal på skibakken, er det bare at gå de 50 meter til holdepladsen hvor den gratis skibus vil køre jer til liften. Efter dagen på bakken, kan det måske friste med en tur i hotellets wellness afdeling hvor du kan lade musklerne bløde op i enten sauna eller under infrarøde stråler. Læs mere
Rauscher und Paracelsus Lejligheder
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Mere om hotellet

Endvidere bor I i gåafstand til der hyggelige bymidte hvor gamle bygninger og kirken ligger. Her finder I også en række lækre butikker og både cafeer og restauranter i et stort udvalg.
Rauscher & Paracelsus er et dejligt hotel med gode faciliteter. Indretningen er holdt i pæn østrigsk moderne stil og personalet er venlige og hjælpsomme.
Hotellet har en dejlig wellnessafdeling med blandt andet dampbad, spa, sauna, mulighed for massage (mod gebyr) og meget andet.

Skiområdet

Efterlad trygt børnene i hænderne på skilæreren og nyd de suveræne pister i område. Kom ned og spis frokost med børnene på den store restaurant der ligge lige ved børnebakken, inden eftermiddagen kalder med flere udfordringer.
Området Bad Hofgastein er samme skiområde om Bad Gastein, dog med den forskel at Bad Hofgastein har et særdeles godt børne område i bunden ved gondolliften.

20% på skileje

 
Som vores kunde får du ved fremvisning af tilsendte voucher
følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Schober.
Skiudlejning: Sport Schober (lige ved gondolliften Stubnerkogel) Stubnerkogelstraße 21, 5640 Bad Gastein, Østrig
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen