KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 9
3/4 pension inkl. : Ja
Skibus: 100m
Restaurant: På stedet
Lift: 150m
1/2 pension inkl.

Velkommen til Salzburger Hof

4* Salzburger Hof - Et stilfuldt hotel i hjertet af Bad Gastein
Et stilfuldt hotel med tradition. Hotellet Salzburger Hof blev bygget fra 1889 til 1907, og er igennem årene blevet renoveret og ført op til tip top moderne stand. Med en af byens smukkeste udsigter udover dalen, hilser det svenskejede hotel gæsterne velkommen, til en skiferie med stil. Hotellet har en stor spa og wellness afdeling med div bade, pools, massage, saunaer mm. Det meste er gratis, nogle behandlinger er dog mod betaling. Hotellet huser ikke mindre end 5 restauranter eller barer. Med halvpension er man dækket godt ind og ellers er der masser af dejlige alternativer. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Salzburger Hof
Vælg boligtype
Fra: 1.217 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
2 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Salzburger Hof her..

Hvorfor vælge dette hotel?
Der er flere gode grunde til at vælge Salzburger Hof, men nedenfor har vi samlet de bedste årsager.

  • Hotel med panoramisk udsigt
  • Tæt på skilift
  • Wellness og spa område
  • 5 forskellige restauranter og barer
Dansk Bilferie kender Salzburger Hof!
På dette hotel kan man forvente sig en stilfuld stemning kombineret med moderne komfort. Den centrale beliggenhed midt i Bad Gastein tilbyder fantastisk panoramisk udsigt til de smukke bjergrige omgivelser. Ydermere er hotellet placeret tæt på skilift, og tilbyder desuden et termisk spa med smagfuld design og en unik atmosfære. Her er du garanteret en perfekt skiferie med et afslappende og uforglemmeligt ophold. 

Faciliteter på Salzburger Hof

Restauranter og barer
Salzburger Hof tilbyder flere forskellige steder hvor I kan få lidt at spise eller drikke. Ritz restauranten serverer morgenmadsbuffet og en fem-retters menu eller speciel buffet til aften. I restaurant Jagdstube kan du finde en lækker a la carte menu. Restaurant Wildbad har et kreativt køkken med de lækreste steaks. Hofkeller er rustik, og der bliver serveret fondue og raclette. Ritz Bar er en eksklusiv cocktail bar med dans og underholdning med livebands. 
Wellness og spa
Området her, er det oplagte sted at søge hen for ro og afslapning. Den termiske verden ligger på 6. etage, hvor du kan finde pool, boblebad, separate saunaer for mænd og kvinder og luksus bade. Endvidere er det muligt at finde sauna og fitness på 2. etage med solarium, afslapningsrum med varmebænke, aromatisk dampbad, separate saunaer for mænd og kvinder, og et fitness rum. Der bliver desuden også tilbudt forskellige massager og spa behandlinger mod et gebyr.

Halvpension er inkluderet

Aftenmenuen serveres oftes ved bordene og består af 4 retter, og køkkenet leverer de lækreste regionale retter kombineret med det internationale køkken.
Nogle aftener kan der være buffet som afveksling.
Efter maden er det bare at gå i baren eller loungen og hygge.
Halvpension er inkluderet i prisen
Start dagen med en stor lækker morgenmad fra buffeten. Alt godt fra morgenkøkkenet som nybagte boller og brød, æg i mange varianter, oste og skinker, marmelader og små retter til den søde tand, juice, kaffe, te og meget andet.

OBS:
Det er ekstra tillæg til Nytårsaften-Gallamenu

Skiområdet

Stubnerkogel Bahn ligger i Bad Gastein og tager skiløberne op til toppen hvorfra der er skiløb på højt niveau både ned mod Bad Hofgastein og Bad Gastein. Området har mange hyggelige hytter der serverer god alpemad til rimlige priser.
Skiområdet er stort og omfatter både Bad Gastein og Bad Hofgastein. På samme liftkort kan man også tage til Sport Gastein som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste.

20% rabat på skileje

 
Som vores kunde får du ved fremvisning af tilsendte voucher
følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Schober.
Skiudlejning: Sport Schober (lige ved gondolliften Stubnerkogel) Stubnerkogelstraße 21, 5640 Bad Gastein, Østrig
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen