KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Her ligger boligen
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12
Lift: 500m
Centrum: 50m
Indkøb: 50m
Skibus: 30m
Spa & wellness
Bar
1/2 pension inkl.
Sauna
Se alle faciliteter

Hotel Mozart - Bestil hotelværelser i Bad Gastein

Hotel Mozart - God placering og masser af lækker wellness på hotellet
Hotel Mozart er et flot og hyggeligt familiedrevet hotel til en god pris og er smukt placeret i centrum med indkøb, kasino og Stubnerkogelbahn i den øvre bydel. Skibussen standser lige uden for døren, så I hurtigt og nemt kan komme afsted på dagens skiløb. Der hersker en hyggelig og behagelig stemning på hotellet, hvor der bl.a. venter et flot opholdsrum med egen husbar, a la carte restaurant, vinstue, sauna, dampbad, skidepot og gratis parkering. Læs mere
Tilpas resultater
Boligstørrelse
I boligen
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Hotel Mozart
Vælg boligtype
Fra: 560 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
9 ledige boliger
<< Tilbage
Liftkort
Skileje
Skiskole
Se på kort

Læs mere om Hotel Mozart

Skønne faciliteter
Efter en lang dag på ski, kan I glædeligt vende hjem til hotellet og koble helt af i spa- og wellnessområdet, hvor der bl.a. venter sauna, dampbad, jacuzzi og massage, og her kan I ligeledes opleve de helbredende Radon-bade. Når sulten melder sig, serveres der lækre retter hos Mozartstuben, som er hotellets skønne restaurant. Her kan I desuden også få en solid morgenmad, inden I skal afsted på dagens skiløb. Afslut jeres aften i godt selskab og med en kold, smagfuld drink i baren.
Vi kender Hotel Mozart!
Hotel Mozart er med sine skønne faciliteter det ideelle valg til en fantastisk skiferie, der byder på meget mere end blot skiløb. Hotellets værelser er flot og komfortabelt indrettede med plads til 1-4 personer, og vil fungere som en god base til skiferien. Den centrale beliggenhed gør det let for jer at komme til og fra både skiområde og indkøb. 

Book jeres skifere online eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 70104343.

Restaurant & wellness

Hotellets bar, Taunes Bar, er et oplagt mødested, hvor der tilbydes et hav af lækre cocktails og drinks. 

Du kan slappe helt af i hotellets eget spa-område. Oplev sauna, dampbade og hvilerum helt gratis på Hotel Mozart. Nyd velværen i de helbredende Radon-bade direkte på hotellet.
Når I booker Hotel Mozart her, har I halvpension med i prisen. På Hotel Mozart finder I restauranten Mozartstuben. Her serveres der østrigske delikatesser og en fyldig morgenmad. Til aften serveres der en 3-retters menu, af gode traditionelle retter.

Skiområdet

Stubnerkogel Bahn ligger i Bad Gasetin og tager skiløberne op til toppen hvorfra der er skiløb på højt niveau både ned mod Bad Hofgastein og Bad Gastein. Området har mange hyggelige hytter der serverer god alpemad til rimlige priser.
Skiområdet er stort og omfatter både Bad Gastein og Bad Hofgastein. På samme liftkort kan man også tage til Sport Gastein som ligger lidt længere inde i dalen og som byder på fantastisk off piste.

20% på skileje

 
Som vores kunde får du ved fremvisning af tilsendte voucher
følgende rabatter: 20 % på leje af skiudstyr hos Sport Schober.
Skiudlejning: Sport Schober (lige ved gondolliften Stubnerkogel) Stubnerkogelstraße 21, 5640 Bad Gastein, Østrig
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen