KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 14

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Åre

Skiferie & skirejser Åre - Tag toget direkte til Sveriges største skiområde
Åre skal i 2019 afholde VM i uge 6 & 7- dette påvirker skiområde og antal af boliger. Åre er en fantastisk destination, med skiløb for begynder og øvede. Åre er den største skidestination i Norden og er bl.a. medlem af den eksklusive organisation "Leading Mountainresorts of the World" som kun tæller mellem 5 destinationer i både Canada, Italien og New Zealand. Åre er desuden kåret som een af verdens 10 bedste skiområder. Vidste du, at du også kan flyve på skiferie til Åre eller tage toget nemt og bekvemt? Læs mere nederst på siden. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
08.02 til 15.02
Lørdag - Lørdag
09.02 til 16.02
Søndag - Søndag
09.02 til 13.02
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
47 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Bjørnen
 • Duved
 • Tegefjäll
 • Åre By
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Åre
  Vælg boligtype
  Fra: 73 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 4 pers.
  182 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  VM i ÅRE - 2019 FIS ALPINE WORLD CHAMPIONSHIPS

  Vemdalen består af 3 skiområder:

  Vemdalsskaet: Super godt for jer der kommer med tog eller fly. Hvis I ikke har bil med, så vælg en bolig tæt på torvet i Vemdalsskalet torv. Her bor i tæt på reception, indkøb, skiskole, liften og pisten. 

  Björnrike: Super godt til familie, mange skønne pister, skiskole - men det er godt at have bilen med, hvis I skal handle lidt under opholdet. 

  Klövsjö: Et lidt mindre skiområde, men super godt til skientusiaster. Flere sorte løjper til øvede skiløbere. 
  Åre er i 2019 vært for
  FIS ALPINE WORLD CHAMPIONSHIPS SWEDEN 2019. 

  VM afholdes i uge 6+7. i ugerne op til vil der være nogle forberedelser i alpinanlæget. 

  Hvor skal vi tage hen når vi ikke kan komme til Åre?
  Vi anbefaler at I tager en skiferie I vemdalen, som ligger 3 timer fra Åre. Her kan I nemt og bekvemt komme til med tog eller med fly via Östersund. 

  Læs mere om skiferie i Åre her...

  Hvorfor tage på skiferie i Åre?
  Drømmer I om en skiferie med noget af Sveriges bedste skiløb og en malerisk hyggelig by med masser af liv og stemning? Så er Åre den ideelle destination for jer.

  • Skandinaviens mest trendy skiområde
  • Kåret til "Leading Mountain Resort of the World"
  • Perfekt skiløb på alle niveauer
  • Nem og hurtig transport med skitoget fra Malmö
  • Stort udvalg af restauranter, caféer, after-ski og shopping
  • Blandt verdens 10 bedste skiområdet
  Vi kender Åre!
  Alle Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt Åre og kender derfor både skiområdet og indkvateringsteder. Ring til os på tlf.: 7010 4343 og få en snak om din næste skiferie til Åre.

  Tag toget til Åre
  Dansk Bilferie tilbyder hele sæsonen tog direkte fra Malmø til Åre. Toget kører flere gange om ugen. Skitoget har komfortable sovekupeer.

  Hvis du vil vide mere om skiferie i Åre

  Find og bestil skiferie og skirejser til Åre i Sverige. På danskbilferie.dk finder du danmarks største udvalg af skirejser til Åre, som er intet mindre end Nordeuropas største skiområde. Dansk Bilferie tilbyder er stort udvalg af hytter, lejligheder og hoteller i Åre med den bedste beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne. Bestil din skiferie til Åre online på danskbilferie.dk eller ring til een af vores erfarne ferierådgivere som sidder klar på tlf.: 7010 4343 med tips, råd og vejledning.
  Tag på skiferie til Åre og oplev eet af skandinaviens mest spændende skiområder. Åre er unik i skanvinavisk sammenhæng og hvad stemning angår, kan Åre bedst sammenlignes med en skisportsby i alperne. Åre byder på et stort og udfordrende skiområde med masser af sjov for både nybegyndere, familier med børn og mere øvede skiløbere. Åre by er en "rigtig" og levende by med masser af gode restauranter, butikker med sportsudstyr, mode og boligindretning, caféer og diskoteker. Torvet i Åre, som er byens centrum, skaber en hyggelig ramme for byen butikker og restauranter. En skiferie til Åre er således meget mere end blot udsøgt skiløb.

  Alt om skiløbet i Åre

  I Åre får I hele 3 forskellige skiområder at boltre jer i. Her finder I forførende lange nedfarter, børnevenlige bakker, det smukkeste landskab og skiløb i verdensklasse. De tre områder har hver sit særpræg, hvilket gør skiferien i Åre til en komplet skioplevelse for hele familien.
  Skiløb på internationalt niveau
  Åre er den foretrukne destination i Sverige for alle, der foretrækker en stemningsfuld by med rigelige shopping- og aktivitetsmuligheder og samtidig sætter pris på varieret og udfordrende skiløb for hele familiens skientusiaster.

  Børnenes skiparadis

  Uden for børneområdet byder Åres tre skiområder også på optimale forhold for børn og nybegyndere, og der findes mange pister i den børnevenlige ende af skalaen.

  For større børn og fartglade familiemedlemmer venter adrenalinsusene i flere af Åres snowparker. I finder alt fra grønne begynderhop til sorte kæmpehop, halfpipes og rails.
  Det alsidige terræn gør Åre til et paradis for familiens mindste. Her er både tryghed for de mindste og udfordringer og sjov for de store børn.
  I børneområdet, ”Bjørnen”, finder I de perfekte omgivelser for dem, der er på ski for første gang. Her kan små og større børn boltre sig i trygge rammer og blive fortrolige med den forunderlige nye verden af sne og ski. Rullebånd, legeland og søde skilærere giver de bedste omgivelser for en tryg debut på ski, og med placeringen tæt ved Åre By er der aldrig langt hjem.

  De tre skiområder i Åre

  SKIREJSER ÅRE - BJØRNEN
  Du kan trygt tage på skiferie til Åre selvom du er nybegynder eller er sammen med familien. Skiområdet "Bjørnen" som hænger sammen med skiområdet i "Åre By" er særdeles velegnet til nybegyndere og børnefamilier. I Bjørnen er alt tilrettelagt for at nybegynderes første erfaring med ski bliver både sjov og tryg. Når du er blevet tryg ved skiene kommer du nemt og hurtigt over til skiområdet i Åre By hvor du finder de lidt længere og mere udfordrende pister.

  SKIREJSER ÅRE - DUVED/TEGEL
  Når du tager på skiferie til Åre skal du ikke snyde dig selv for et besøg i skiområdet Duved, som ligger 3-4 km fra Åre. Området hænger ikke sammen med Åre, men er bestemt et besøg værd.
  Skiområdet i Åre består af 3 forskellige områder, hvoraf områderne Åre By og Bjørnen er bygget sammen. Duved/Tegel skiområdet er et selvstændigt skiområde i Åre. Liftkortet gælder selvfølgelig til alle områder. De 3 områder har hver sit særpræg og gør tilsammen Åre til en komplet destination som er velegnet til familier og unge.

  SKIREJSER ÅRE - ÅRE BY
  Åre By ligger som navnet indikerer i Åre. Åre By tilbyder et bredt udvalg af forskellige indkvarteringsmuliger og du har mulighed for at bo midt i byen eller vælge eet af de mere rolige alternativer i bydelen "VM" som tilbyder det største andel af lejligheder som alle ligger i gåafstand fra liften VM8, som bringer dig direkte op i terrænet.

  Aktiviteter på skiferien i Åre

  I Åre finder I alt, hvad I kan ønske jer af lækre restauranter, hyggelige caféer, eksklusiv shopping og sjove oplevelser.

  Åre er en levende og charmerende by, og på Torvet danner Åres pulserende hjerte de skønneste rammer for hygge, indkøb og restaurantbesøg. Byen byder endvidere på badeland, spaoplevelser, kælkning, aftenskiløb og meget, meget mere.
  Når man tager på ski i Åre, får man oplevelser, der rækker langt ud over pisterne. Som én ud af 5 destinationer, er Åre kåret til den eksklusive titel som Leading Mountain Resort of the World, der foruden Åre tæller de internationale skigiganter Saas-Fee i Schweiz, Val Gardena i Italien, Banff/Lake Louise i Canada og Queenstown i New Zealand.

  Titlen gives til destinationer i verdensklasse, der tilbyder uovertruffet skiløb og et stort udbud af aktiviteter af international standard.

  Restauranter i Åre

  Fjällpuben ligger på Årevägen 72 B kort afstand fra Torvet. En hovedret koster mellem 175 og 300 svenske kroner og er alle pengene værd.
  I Åre findes intet mindre end 30 forskellige restauranter og du kan vælge mellem alt fra fast food bugere til pizzaer og gourmet mad. Skal man en enkelt aften forkæle sig selv med et godt måltid kan vi anbefale Fjällpuben som tilbyder velsmagende mad i hyggelige og uformelle omgivelser.

  Før du bestiller skiferie til Åre

  Alle Dansk Bilferies indkvarteringssteder ligger I gåafstand til enten pisten eller liften, der bringer jer direkte op I terrænet, og I er aldrig langt fra gode indkøbsmuligheder. I kan starte jeres søgning efter hytter, lejligheder og hoteller online her på siden eller kontakte een af vores erfarne ferierådgivere.

  Finder du ikke lige det du søger her på siden, kan vi anbefale skiferie.dk som også er ekspert i skiferie til Åre.
  Lyder Åre som noget for jer? I er selvfølgelig velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere på tlf. 7010 4343 for gode råd og vejledning om jeres tur til skønne Åre.

  Alle vores rådgivere er erfarne skiløbere og kender Åre som deres egen bukselomme. Derfor ved de også præcis, hvordan I får den bedste skiferie i Åre.

  Tag flyet til Åre

  Afgang hver lørdag:

  Det er ligeledes muligt at booke transfer til din skibolig.
  Læs mere om at tage flyet til Åre her - eller book flyet direkte hos Easyjet her
  Det er nemt, hurtigt og billigt at komme med fly til Sveriges mest populære skidestination, Åre. Flyveturen tager under to timer fra København, og der er super gode priser på fly for hele familien.

  Easyjets direkte rute er åben  igen til vinter 18/19 - hold øje med deres hjemmeside. 
  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen