KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 20

Liftkort

Skileje

Skiskole

Familieferie på ski i til Bad Kleinkirchheim

Dejlig skidestination for hele familien
Bad Kleinkirchheim er virkelig ideelt til skiferien med børn og voksne. På grund af det dejlige, næsten middelhavsklima, på den sydlige side af Alperne, oplever man her et unikt klima i vinterperioden. Her er mere end 100 km sammenhængende pister, et top liftsystem, som gør området til et perfekt familieområde, en god snesikkerhed og snekanoner, der dækker de fleste af pisterne, hvilket er rart i ydersæsonen. Læs mere
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Skiferie Bad Kleinkirchheim
Vælg boligtype
Fra: 0 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
0 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Det oplagte valg for hele familien

Hvorfor vælge Bad Kleinkirchheim?
Der er mange gode grunde til at vælge netop Bad Kleinkirchheim som destination, når I skal afsted på skiferie. Her har vi samlet nogle af dem:

  • Et familievenligt skiområde med fokus på børnene
  • Mere end 100 pister til alle niveauer
  • Fire skiskoler i området til nybegynderne
  • 12.000 kvm stort wellnessområde for enden af pisten
Vi kender Bad Kleinkirchheim!
Bad Kleinkirchheim er med sin høje snesikkerhed, fantastiske klima og store fokus på børnene et alletiders skiområde, når familien skal afsted på skiferie. Her venter mere end 100 pister med udfordringer til både nybegyndere og mere øvede skiløbere, og her vil I med garanti nyde godt af de mange solskinstimer og velpræparerede pister.

Book jeres næste skiferie til Bad Kleinkirchheim online eller kontakt en af vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343.

Et overset skiområde

Skiløb for alle aldre og niveauer
I Bad Kleinkirchheim er der stor fokus på børnene. Her er intet mindre end fire skiskoler at finde, hvor de veluddannede instruktører står klar til at hjælpe alle nybegyndere godt på vej på pisten. Der er desuden en skibørnehave, hvor de mindste skiløbere kan få styr på teknikken og være godt klædt på til at suse ned ad pisterne. Skiområdet byder også på flere kælkebakker, der uden tvivl vil være et hit, og god underholdning for børnene i form af sjove aktiviteter, som børn i alle aldre vil kunne more sig med.
Et skønt skiterræn i Bad Kleinkirchheim
Selvom mange har fået øjnene op for Bad Kleinkirchheim, er skiområdet endnu et forholdsvist overset skiområde. Bad Kleinkirchheim byder på intet mindre end 103 velpræparerede pister med både blå, røde og sorte pister. Her er snesikkerheden høj, og de 800 snekanoner i området dækker 97% af pisterne, så I altid kan være sikre på godt skiløb. Bad Kleinkirchheim er et banebrydende skiområde inden for World Cup, og det er også her, at I har mulighed for at finde et af verdens mest udfordrende og spektakulære skikurser.

Meget mere end blot skiløb

En hyggelig skiby 
På pisterne har I rig mulighed for at holde pauser, hvor I kan få slukket tørsten og stillet sulten. Her kan I ofte sidde på terrassen og nyde den smukke udsigt. Når mørket falder på, er der lagt op til en masse hyggelige stunder hos de forskellige restauranter og barer, hvor der ofte er livemusik, som uden tvivl vil give en god stemning. 
Kom ned i gear efter dagens skiløb
Østrig er kendt for sine mange termiske kilder, og det er der selvfølgelig også at finde i Bad Kleinkirchheim. For enden af pisten ved nedgangen Franz-Klammer ligger Römer termalbad, som byder på intet mindre end et 12.000 kvm stort wellnessområde, der indeholder forskellige swimmingpools, spaområder og temiske bade, hvor I kan koble helt af efter en lang dag på pisten.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen