KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 13

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Beitostølen

Fantastisk skisportssted for børnefamilier
Beitostølen er en skidestination i særklasse, hvor der er udfordringer for alle niveauer. Skisportsstedet er beliggende i en 900 meter lang landsby "Beito", hvor det emmer af en hyggelig og livlig stemning med en bred vifte af restauranter, cafeer og supermarkeder. Beitostølen er ideel for jer, der rejser med børn, da denne skidestination byder på gode børnebakker, en dygtig skiskole og tilmed sjove aktiviteter uden for pisten, som familiens mindste vil elske, når benene er blevet for trætte. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
19.01 til 24.01
Søndag - Fredag
Se kortuge priser
Se uge priser
6 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Beitostølen
Vælg boligtype
Fra: 96 DKK
pr. person pr. nat
ved 3 pers.
15 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Skiskole i Beitostølen

Lyder Beitostølen som en skidestination for jer, er det nemt og hurtigt at bestille skiferien online her på siden. Ønsker I at vide mere om Beitostølen, og om hvorvidt det er det rette feriested for jer, kan I kontakte vores erfarne og dygtige skieksperter på tlf. 7010 4343. Vi vil med glæde gøre vores bedste for at give jer en personlig og kvalificeret vejledning om skiferier til Beitostølen. 

Beitostølen byder jer velkommen til et skisportssted, hvor der er plads til alle. Om du er nybegynder eller øvede, ung eller gammel eller løber på langrend, alpin eller er snowboarder, tilbyder Beitostølen de fineste faciliteter i hyggelige og charmerende omgivelser. 

 

Hvorfor rejse til Beitostølen på skiferie?

  • Et varieret terræn for skiløb
  • Exceptionelle rammer for børnefamilier
  • 320 km. naturskønne løjper for langrendsløbere
  • Hyggelige og sjove aktiviteter uden for pisten
  • Charmerende beliggenhed i landsby

Det kan være svært at vælge, hvor skiferien skal gå hen. Vi har nedenfor listet et udpluk af Beitostølens bedste sider, så I kan få et overblik over, hvorfor I bør overveje at rejse til Beitostølen på jeres næste skitur.

Alt om skiløbet i Beitostølen

Langrend:
Beitostølen er ligeledes et rent paradis for langrendsløbere, da skisportsstedet er et af Norges bedste på dette punkt. I smukke kulisser er der hele 320 km løjper med forskellige længder og sværhedsgrader, hvorfra I kan nyde den idylliske natur. 
Beitostølen er delt op i to alpin områder, som giver jer varieret skiløb på ferien. Beitostølen Skicenter er for børn og let øvede skiløbere, hvor der både er grønne, blå og røde pister, man kan suse ned ad. Er man mere erfaren på ski og søger udfordrende løjper, er Raudalen spækket med røde og sorte løjper. Liftkortet gælder til begge områder, og skibussen tager jeg frem og tilbage mellem kl. 10.00-15.30. Turen mellem skiområderne er ca. 10 min i bus. 

Børnene i Beitostølen

Aktiviteter efter skidagen:
Når benene er blevet trætte efter en lang dag, er der et væld af aktiviteter, I kan lave som familie, som de små vil elske. I kan f.eks. prøve alt fra børnesnescootere, hundeslædekørsel til kælketure, hvor blandt andet bliver dystet i familiemesterskab på kælk. I kan også lege og slappe af i svømmehallen, se tegnefilm eller nyde varmen rundt om bålet i et samertelt. 
Familiens mindste har de bedste forudsætninger for at få en sjov og mindeværdig skiferie i Beitostølen. Skisportsstedet har gode skiskoler og børnebakker, hvor de kan lære at stå på ski i trygge rammer.

Brug for en dukkert?

For gæster der ikke bor på hotellet, skal der betales for benyttelse af svømmehallen. 

Priserne er i NOK
  • Voksne 95,- pr pers. 
  • Børn 65,- pr pers.
  • Familie (2 voksne + 2 børn) 275,- 
Priserne er vejledende og ændringer kan forekomme. 
Når skidagen er slut og der stadig er tid til sjov og ballade, kan vi anbefale en tur til poolen på Radisson. 

På Radisson Blu Beitostølen finder i pool og børnebassin.
  • 25 meter bassin
  • Børnebassin 

Funparken i Beitostølen

 
Som begynder eller erfaren skiløber eller snowboarder kan I prøve kræfter af i Beitostølens funpark, hvor der er et hav af sjove hop og udfordringer. Parken er udstyret med sin egen lift, som tager jer til i alt 15 rails, to store hop og mange små, hvor I kan vise forskellige tricks. Funparken er beliggende i området omkring Ola-Expressen og kælkebakken i skicenteret. 

Skønne muligheder i Beito by

Med hele 3 supermarkeder er der rig mulighed for at handle ind til snacks til en lang dag på ski eller til at kreere nogle af aftenens måltider hjemme. En skiferie til Beitostølen vil med sikkerhed være populær blandt hele familien, da byen emmer af hygge, har suveræn skiløb og gode forhold for både børn og langrendsløbere. 
Beito er en 900 meter lang landsby, hvor der er en helt særlig og hyggelig atmosfære. I kan snuppe en varm kakao på en af byens caféer, en øl på en af pubberne eller nyde aftenens middag på en af de gode restauranter.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen