KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 8

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Branäs

Skiferie & skirejser i Branäs - Flere år kåret som bedste skiområde for børn
Branäs er det største og uden sammenligning det bedste af de sydligst-liggende svenske skiområder. En kombination af den korte afstand, det fantastiske skiløb, moderne liftsystem med bl.a. gondollift gør at rigtig mange af vores gæster år efter år vælger Branäs til families skiferie. Branäs tilbyder perfekte og trygge rammer for børnefamilier og nybegyndere og er mange år i træk blevet kåret som den bedste svenske familie/børnedestination. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
19.01 til 23.01
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
23 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Afstand Lift / Piste
Boligområde
 • Bjerget
 • Dalen
 • Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Intet resultat

  NULSTIL SØGEKRITERIER

  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Desværre - ikke muligt
  Skiferie Branäs
  Vælg boligtype
  Fra: 46 DKK
  pr. person pr. nat
  ved 10 pers.
  80 ledige boliger
  << Tilbage
  Se på kort

  Læs mere om skiferie i Branäs her...

  Hvorfor tage på skiferie i Branäs?
  Leder I efter en børnevenlig skiferie med sjov for hele familien? I Branäs får i intet mindre end Sveriges bedste børneskiområde side om side med en af Sveriges længste nedfarter.

  • Kåret til Sveriges bedste børneskiområde flere gange
  • Den perfekte familiedestination
  • Flotte og hyggelige boliger tæt på pisterne og liften
  • Kort afstand fra Danmark - kom hurtigt på skiferie
  • Kom hurtigt og nemt til toppen med gondolliften - mest tid på ski
  Vi kender Branäs!
  Alle Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har alle besøgt Branäs og stået på ski i Branäs. Vi kender derfor både skiområdet og de enkelte indkvarteringssteder særdeles godt og deler gerne vores personlige erfaringer med dig. 

  Find og book skiferien online her på siden eller ring til os på tlf. 7010 4343 for at høre mere om skirejser til Branäs.

  Skiløbet i Branäs

  Men i Branäs behøver I ikke vælge mellem børnevenlighed og store skioplevelser for de øvede. Familiens øvede skiløbere kan bl.a. prøve kræfter med områdets sorte pister, snowparken og Sveriges længste nedfart på mere end 2,5 kilometer. Er familien til langrend, giver Branäs også rigelige muligheder for at opleve den smukke svenske natur på tætteste hold. Med de mere end 20 km langrendsspor er der oplevelser for såvel den erfarne som den helt nye langrendsløber.
  I Branäs finder I Sveriges mest familievenlige terræn med skønne, brede pister. Her kan hele familien boltre sig i samlet flok, og alle kan være med.
   Branäs er super populært blandt danskere og ikke uden grund. Branäs er en af de større svenske destinationer som ligger tættes på Danmark, Branäs har som 1 ud af 3 svenske destinationer gondollift og sidst, men ikke mindst så er Branäs blevet kåret som det bedste børneskiområde i Sverige op til flere gange.


  Børnenes skiparadis

  Til de lidt større børn, der godt kan lide fart og spænding, finder I masser af sjov og adrenalinsus i områdets snowpark. I Dreampark kan I prøve kræfter med hop og rails for både begyndere og øvede. På den store luftpude, Big Air Bag ved Amundsbakken, kan adrenalinelskere på alle niveauer afprøve nye tricks helt uden risiko for hård landing.
  På skiferien til Branäs er familien i centrum. Hele 7 år i træk er Branäs blevet kåret som Sveriges bedste børnedestination på grund af de mange børne- og begynderbakker. Med sine mange grønne pister er Branäs et paradis for familiens mindste, der efter kort tid vil kunne stå på ski i terrænet sammen med resten af familien. De begyndervenlige pister og søde skilærere danner de optimale omgivelser for en tryg debut på ski, og både små og store kan boltre sig i trygge rammer. Og bliver man bange eller træt på toppen, er det altid nemt at tage gondolliften ned til byen igen.
   

  Aktiviteter på skiferien i Branäs

  Byen byder desuden på hyggelige spisesteder og stemningsfulde caféer, hvor I kan slappe af efter en lang dag på pisterne.
  I Branäs er det ikke kun oplevelserne på pisterne, der er sjove for hele familien. I den hyggelige by er der rig mulighed for underholdning for både børn og voksne. Mærk fx suset på bobslæde-banen eller en kælketur ned ad bakkerne. For dem, der ikke har fået spænding nok på løjperne, er der mulighed for at prøve kræfter med snowracing, snescootere, aftenskiløb på oplyste pister og paragliding over det smukke landskab.

  Før du bestiller skiferie til Branäs

  Alle vores rådgivere er erfarne skiløbere og kender vores destinationer som deres egen bukselomme. Derfor ved de også præcis, hvordan I får den bedste skiferie for hele familien i Branäs.
  Lyder Branäs som noget for jer? Inden I beslutter jer, er I selvfølgelig velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferierådgivere på tlf. 7010 4343.

  De fleste af Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt Branäs og kender derfor nåde hytter og skiområdet.
   

  SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
  DIN BESTILLING
  Til toppen