KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie Gaustablikk

Skiferie & skirejser til Gaustablikk - Masser af hygge for hele familien
I Gaustablikk er der masser af plads at boltre sig på, da skiområdet er Norges sjettestørste med intet mindre end 45 kilometer snesikre pister, 12 lifter og længeste nedfart på 3,8 km. Her er udfordringer for både børn og nybegyndere såvel som øvede skiløbere. Er du til langrend vil du med garanti elske Gaustablikk! Her venter op til 85 kilometer præparerede langrendsløjper i den smukkeste natur. Du finder alt fra nybegynderløjper på 2 km til en udfordrende 23 km lang løjpe på højfjeldet, så Gaustablikk er et slaraffenland for langrendsløbere. Børnene kan fornøje sig på børnebakken og de grønne pister samt deltage i daglige aktiviteter i det store børneområde. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
08.02 til 15.02
Fredag - Fredag
09.02 til 16.02
Lørdag - Lørdag
10.02 til 17.02
Søndag - Søndag
10.02 til 16.02
Søndag - Lørdag
10.02 til 15.02
Søndag - Fredag
10.02 til 14.02
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
8 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Gaustablikk
Vælg boligtype
Fra: 211 DKK
pr. person pr. nat
ved 4 pers.
13 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om Gaustablikk her...

Hvorfor tage på skiferie i Gaustablikk
Gaustablikk byder på skiudfordringer for alle niveauer og aldre. Se nedenfor hvorfor du skal vælge Gaustablikk til familien næste skiferie.

  • 35 pister med varieret terræn
  • ca. 85 km præparerede langrendsløjper
  • Få timers kørsel fra Oslo
  • Snowboardpark
  • Snegaranti
Vi kender Gaustablikk!
Tag på skiferie til Gaustablikk og få en skiferie for hele familien, der byder på alpineudfordringer, snowboardpark, og en masse hygge for hele familien. Gaustablikk er beliggende for foden af bjerget Gaustatoppen som er Norges højeste bjerg i Sydnorge. Her finder I smukt landskab kombineret med godt skiløb både alpint og langrend.

Find og book skiferien online her på siden eller kontakt os på tlf 7010 4343 for gode råd og vejledning.

Skiløbet i Gaustablikk

Er du nybegynder kan du udvikle dine kompetencer på en af de mange skiskoler. Et must på en skiferie til Gaustablikk er en tur på toppen af bjerget, Gaustatoppen, hvor man på en dag med godt vejr har udsigt til en sjettedel af Norge. Gaustatoppen er beliggende i 1.883 m.o.h., hvilket giver en fantastisk udsigt som man sent vil glemme
En skiferie til Gaustablikk byder på skiløb for alle aldre og niveauer. Gaustablikk er et komplet skiområde, hvor der selvfølgelig er lige så gode forhold for snowboardere og langrendsløbere som alpine skiløbere. Gaustablikk råder over hele 35 pister og 12 skilifter, som hurtigt fører jer rundt i skiområdet. Gaustablikk tilbyder skiløb for alle, uanset om du er til grønne, røde eller sorte pister. Fra Gaustatoppen kan du som øvet skiløber prøve kræfter med off-pist skiing, der kan give selv den mest garvede skiløber sved på panden.

Snowboarding & langrend i Gaustablikk

Snowboardere vil også kunne lide en skiferie til Gaustablikk, da der er snowboardpark med diverse jumps, rails og boxes. Snowboardparken finder du i Kula, som er beliggende ved stoleliften Gaustablikkexpressen.
For langrendsløbere er en skiferie til Gaustablikk ligeledes formidabelt. Gaustablikk har ca. 100 km præparerede langrendsløjper i alle sværhedsgrader. Langrendsløjperne fører dig både igennem smukke skovområder og spektakulære ture på højfjeldet. Langrendsturene varierer i længde og sværhedsgrad, hvor nybegynderen nok vil synes bedst om den 2 km lange tur og, hvor eksperterne kan prøve kræfter med en tur på hele 23 km.

Aktiviteter på skiferien i Gaustablikk

Ønsker du at deltage i aktiviteter, der ikke kræver ski, kan man tage på en afslappende kanetur eller prøve isklatring. Afterski hører unægteligt med til en skiferie, og her har Gaustablikk da også et varieret udvalg af steder.
Har du efter en lang dag på pisten, stadig energi der skal brændes af, har en skiferie i Gaustablikk mange andre aktiviteter at byde på. Seks dage om ugen arrangeres der aktiviteter for hele familien, heriblandt skistafetten.

Bestil drømme skirejsen til Gaustablikk online

 
Hos Dansk Bilferie er I garanteret den billigste skiferie.

Book din skibolig online eller ring til en af vores skiferierådgivere på tlf.: 7010 4343.

Alle vores rådgivere har selv været på destinationerne, og kan derfor hjælpe jer med at planlægge netop den skiferie, der passer til dig og din familie.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind skiferie til Idre Fjäll
Deltag i konkurrencen om en skiferie til Idre Fjäll med Dansk Bilferie ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Konkurrencen slutter 1. december.
Læs mere om præmien og betingelserne her:
www.danskbilferie.dk/vind-skiophold-idre.html

Tak for din tilmelding.