KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Skifakta
Billede 1 af 12

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Geilo

Skiferie & skirejser i Geilo - En kendt klassiker i Norge som aldrig går af mode
Geilo er en kendt og klassisk norsk skidestination som er elsket af mange danskere som år efter år vender tilbage til den hyggelige skidestination med en lang historie som een af norges allerbedste skiområde. Foruden at tilbyde skiløb af høj kvalitet med særlig fokus på børnefamilier finder du ligeledes i Geilo et væld af sjove aktiviteter uden for pisterne. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
17.01 til 24.01
Fredag - Fredag
18.01 til 25.01
Lørdag - Lørdag
19.01 til 26.01
Søndag - Søndag
19.01 til 25.01
Søndag - Lørdag
19.01 til 24.01
Søndag - Fredag
19.01 til 23.01
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
7 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Geilo
Vælg boligtype
Fra: 116 DKK
pr. person pr. nat
ved 2 pers.
16 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om skiferie i Geilo her...

Hvorfor tage på skiferie til Geilo?
Tag familien med til et af Norges største og absolut bedste skiområder, der byder på alpine udfordringer, snowboardapark med boardercrosspiste, hundeslædekørsel og meget mere.
 

  • Et af de største og bedste skiområder i Norge
  • Undgå kø - liftkapacitet på helt op til 25.000 skiløbere pr. time
  • Alpine udfordringer for hele familien
  • Børnehave og børneområde
Vi kender Geilo!
Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt Geilo og kender derfor både skiområdet og de enkelte indkvarteringssteder. Vi kan derfor give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning om din og familiens næste skifetie til skønne Geilo.

Find og book skiferien online her på siden eller kontakt en af vores skieksperter på 7010 4343 for gode råd og vejledning.

Mere om skirejser til Geilo

I Geilo undgår I at bruge tid på at stå i kø, da der er bygget et særdeles moderne og velfungerende liftsystem med kapacitet på helt op til 25.000 skiløbere pr. time.For snowboardere er der en snowboardpark med superpipe, boardercrosspiste, freestyle og en funpark, hvor der er mulighed for at slå sig løs og give den fuld gas.
Skiområder i Geilo
I Geilo er der alpine udfordringer for hele familien, både store og små, med pister i alle sværhedsgrader. Skiområdet i Geilo er delt i to områder på hver sin side af byen. De to skiområder er forbundet med en skibus, der kører flere gange dagligt,og bringer jer hurtigt frem og tilbage, når I ønsker det.

Børnenes skiparadis

 
Børneområde
I Geilo er der oprettet en børnehave, hvor børnene kan blive passet og hygge sig mens de voksne står på ski. Derudover er der også et børneområde, hvor børnene kan boltre sig i sneen og trygt lege skiløbet ind. Geilo tilbyder også skiskole for både børn og voksne, hvor der bliver undervist på alle niveauer.

Aktiviteter på skiferien i Geilo

I byen findes også gode indkøbsmuligheder samt afterski steder for familiens unge og natteravne. Når I trænger til at opleve andet end skiløb, så tag fx på en spændende tur med hundeslædekørsel og oplev den smukke norske natur, mens I suser forbi i slæden. Der er også snerafting til dem, der mangler et adrenalin kick – I kommer altså ikke til at kede jer på en skiferie til Geilo!
Husk at skibussen tager jer mellem skiområderne om ind til centrum af Geilo.
Geilo emmer af den hyggelige norske vinterstemning og har, foruden fantastiske skimuligheder, en masse andre hyggelige aktiviteter for hele familien, der danner rammerne for den bedste skiferie. Geilos placering i bunden af Hallingdalen sørger for et solrigt og stabilt klima med gode sneforhold. Sneen falder allerede i det sene efterår, og bliver, som regel, ved helt frem til foråret – så snesikkerheden er stor! Når benene er ømme efter en hel dag på pisterne og I trænger til hygge, så kan Geilos hyggelige restauranter varmt anbefales.

Bestil drømme skirejsen til Geilo online

 
Hos Dansk Bilferie er I garanteret den billigste skiferie. Alle vores rådgivere har selv været på destinationerne, og kan derfor hjælpe dig med at planlægge netop den skiferie, der passer til dig og din familie.

Book din skibolig online her på siden eller ring til en af vores skiferierådgivere på tlf.: 7010 4343 og få gode råd og vejledning.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen