KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 13

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie i Grindelwald og Wengen, Jungfrau Region, Schweiz

Oplev et fantastisk skiløb og godt børneområde.
Byerne Grindelwald og Wengen ligger i skiområdet Jungfrau Ski Region på toppen af de schweiziske Alper. Et helt fantastisk skiområde med udfordringer til skiløbere på alle niveau. Fra Interlaken kører man op til Grindelwald eller en af de andre små byer og herfra ses kun bjerglandskab, med toppe der går op til over 4.100 m over havet overflade. Et eventyrligt vinterlandskab. Her er over 220 km pister fordelt på gode børneområder, blå, røde, sorte pister samt en masse herlige offpist muligheder. Flere af byerne i området er bilfrie og det giver en helt speciel og dejlig fornemmelse, at slippe for bilos og larm og bare gå rundt i de tilsneede gader. Det meste af området forbundet med lifter og pisterne er så mange og så varierede at der virkelig er noget for en hver. Her er begynderområder og børne-bakker, her er "slow slopes" som er pister hvor man ikke må løbe mere end 30 km/t, der er blå og røde med forskellige hældninger og god bredde, der er en lang række sorte hvor selv den dygtigst skiløber bliver udfordret. Der er oplyste pister for dem der bare ikke kan få nok, der er tidtagningspister og porte, der er funparker og freerides og ikke mindst så er der her mulighed for fantastisk off piste og helikopterski. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
07.02 til 14.02
Fredag - Fredag
08.02 til 15.02
Lørdag - Lørdag
10.02 til 17.02
Mandag - Mandag
09.02 til 15.02
Søndag - Lørdag
09.02 til 14.02
Søndag - Fredag
09.02 til 13.02
Søndag - Torsdag
Se kortuge priser
Se uge priser
0 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
I boligen
Pension
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Grindelwald / Wengen
Vælg boligtype
Fra: 627 DKK
pr. person pr. nat
ved 0 pers.
6 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Godt børneområde - Grindelwald og Wengen

Hvorfor har vi valgt dette område?
Det er et meget børnevenligt område, kombineret med fantastisk skiløb til de øvede. Grindelwald / Wengen er et godt eksempel på et pragtfuldt schweizisk skisportssted, hvor priserne er som i Østrig, men hvor bjergene er endnu højere og skiområdet ligger helt der oppe hvor der bare altid er sne på pisten.
Området Grindelwald First er området der ligger oven over byen, og her finder du de mere udfordrende røde og sorte pister. Bliver du på midtersektoren finder du de lidt nemmere blå og røde pister, og begynder-bakken og børneområdet finder du helt nede i bunden. Nogle aftener er begynder området belyst og træningen kan fortsætte til langt ud på aftenen.
Godt børneområde

Mød Snowli  "Snowli" er vores venlige, hyggelige maskot, som er elsket af vores små gæster. Snowli kommer hver morgen til skiskolen Wengen for at sige hej til børnene og varmer dem op ved at danse med dem. Efter leg og dansestart er det nemt at erhverve nye færdigheder og evner på sneen sammen med de andre børn.
Skiskolen har et Skiskole-hus på børneområdet, hvor de små kan komme ind og hvile og få varmen, lidt at drikke og et stykke chokolade, for at lade energien op igen. At lære at stå på ski for børn kunne ikke være sjovere og sikrere end i Snebørnehaven på vores egne træningsområder.

Flere trylletæpper der hjælper børnene op af pisten og masser af sjove redskaber vil give dit barn dejlig oplevelse og gøre det nemmere at komme på sneen i løbet af de første par dage. Vores venlige maskot "Snowli" hjælper børnene med at føle sig godt tilpas i det nye miljø. Vores børnehave lærer guider og overvåger området under gruppelektionerne.

Masser af sorte pister - og dejlig mad

Restaurant på toppen
På toppen kan man tage det ligge tog, der går fra Europas højest beliggende togstation, gennem gletsjeren og nyde frokosten i 3.454 meters højde på  restauranten der selvfølgelig har panoramavinduer. En fantastisk oplevelse.
Priserne ligger afhængigt af hvilken restaurant man vælger på ca. 19,- for en cola, 40,- for en øl, 70,- for en portion gullasch og 130,- for en stor wienerschnitzel. 
Udfordringer til de dygtige
Området Kleine Scheidegg-Männlichen, som ligger på toppen af Wengen og Grindelwald, har især røde pister og særligt piste nr. 45 som er en kendt World Cup styrtløbspist er noget der giver fart under skiene. Hele 4,2 km reel styrløbspist.
Er man til det helt vilde kan man på turistkontoret booke en tur med helli-ski. Man bliver fløjet op på toppen med helikopter og står ned i den jomfruelige pulversne.

Wengen - en bilfri by

Kør i retningen mod Interlaken-Lauterbrunnen. GPS: Sørg for at indtaste "Lauterbrunnen Station" som din endelige destination (ikke Wengen, da der ikke er nogen vej op til Wengen).
I den lille by Lauterbrunnen forlader du bilen på den offentlige parkeringsplads, der er forbundet med togstationen Lauterbrunnen. For at transportere din bagage endnu nemmere er der trolleys på parkeringspladsen til din rådighed.
Tillægsgebyr for parkering er ca. CHF 17,00 pr. dag. Dette betales direkte på parkeringspladsen ved afrejse.
 
På stationen i Lauterbrunnen kan du købe togbillet ved skranken. Togene mellem Lauterbrunnen og Wengen kører hver halve time. Fra kl. 21:30 og fremefter dog kun hver time.
Togturen tager 12 minutter og går gennem et ufatteligt smukt landskab med vandfald og glitrende bjergskråninger. Vel fremme på stationen i Wengen er der en gratis telefon hvorfra du kan ringe til hotellet som straks henter jer med el el-bil.
Wengen er en bilfri by
Som noget unikt er Wengen en by helt uden biler. Det skaber en helt særlig følelse af ro og sikkerhed, og gaderne er alle gågader. Luften er klar og frisk, og alt er basseret på at alle går til fods og alt ligger i gåafstand. Man stiller ganske enkelt bilen i den lille naboby og taget togbanen de sidste 12 minutter. På stationen i Wengen er der aldrig mere en et par minutter til fods og langt de fleste hoteller har afhentnings-service.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen