KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nulstil valg
Du har valgt:
Se pistekort
Praktiske oplysninger
Snegaranti
Skifakta
Billede 1 af 12

Liftkort

Skileje

Skiskole

Skiferie Hemsedal – skirejser til de ”Skandinaviske Alper”

Skiferie & skirejser Hemsedal - Fantastisk skiområde kendt som de skandinaviske alper
Hemsedal går med rette under navnet "de skandinaviske alper". Skiområdet og fjeldet i Hemsedal minder mest af alt om de højere bjerge vi kender fra Alperne. Hemsedal kan prale af at have skandinaviens højstbeliggende skiområde som på "Totten" går helt op i 1497 m.o.h. Hemsedal er norges 2. største skiområde og kan byde på intet mindre end 50 nedfarter fordelt med sværhedsgrader for alle. Længste nedfart er hele 6 km lang. Læs mere
Rejs også på følgende datoer:
Vælg ønskede
periode her
08.02 til 15.02
Lørdag - Lørdag
09.02 til 16.02
Søndag - Søndag
07.02 til 09.02
Fredag - Søndag
09.02 til 14.02
Søndag - Fredag
Se kortuge priser
Se uge priser
21 Boligtyper
Sorter:
Nedenstående er ledig på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger.
Tilpas resultater
Boligtype
Boligstørrelse
Antal soverum / bad
I boligen
Faciliteter
Pension
Afstand Lift / Piste
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
Skiferie Hemsedal
Vælg boligtype
Fra: 196 DKK
pr. person pr. nat
ved 10 pers.
50 ledige boliger
<< Tilbage
Se på kort

Læs mere om skiferie i Hemsedal her...

Hvorfor tage på skiferie i Hemsedal?
Drømmer I om en skiferie med udfordringer for hele familien, hvor naturen er så smuk, at man må knibe sig i armen? Så er Hemsedal stedet for jer. 

  • Norges 2. største skisportssted
  • Den perfekte familiedestination
  • Høj beliggenhed og udsøgte sneforhold
  • Gratis liftkort til alle børn under 7 år
  • Du bor praktisk talt midt på pisten
Vi kender Hemsedal!
I Hemsedal får I Norges største børmeområde og en skirejse med fantastiske sneforhold.

Alle Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt Hemsedal og kender både skiområdet og de enkelte indkvarteringssteder som deres egen bukselomme. Vi kan derfor give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning om skirejser til Hemsedal. Ring til os på tlf. 7010 4343 for tips og råd om Jeres næste skiferie til Hemsedal.

Hvis du vil vide mere om skiferie i Hemsedal

Hemsedal kan prale med både at have een af Norges allerbedste og største børneområder og udfordrende skiløb til de mere øvede skiløbere på de højtbeliggende pister med super gode sneforhold. Læs videre her hvis du vil vide mere om skirejser til Hemsedal.

Om Hemsedal
Dansk Bilferie tilbyder skirejser til Hemsedal som er kendt under navnet "de skandinaviske alper". For os som kender Hemsedal er sagen klar! Hemsedal tilbyder de perfekte rammer for en sjov og hyggelig skiferie i trygge rammer.

Alt om skiløbet i Hemsedal

I Hemsedal er der snegaranti fra slutningen af november til starten af maj. Her kan du stå på ski fra tre fjeldtoppe, blandt andet Totten (1.497 m.o.h.) og er dermed Nordeuropas højeste alpine skiløb. Med mere end 220 km langrendspister er der også rigelige muligheder for at opleve naturen for såvel den erfarne som den nysgerrige langrendsløber.
Hemsedal er Norges 2. største skidestination. Med sine lange nedfarter, det varierede og utroligt smukke terræn og de særligt gode sneforhold byder Hemsedal på skiløb i verdensklasse. Puddersneen ligger næsten altid indbydende på pisterne, og sammen med det store og alsidige terræn, har netop dette givet Hemsedal navnet ”De Skandinaviske Alper”. Hemsedal byder på udfordringer for hele familien og tilbyder en snesikkerhed som gør destinationerne i alperne grønne af misundelse.

Børnenes skiparadis

Til de lidt større børn, der godt kan lide fart og spænding, finder I masser af sjov og adrenalinsus i Hemsedals snowboardpark.

HUSK: I Hemsedal er liftpasset gratis for børn under 7 år – hvis barnet vel at mærke kører med hjelm.
Børnenes første erfaringer med ski er vigtig. I Hemsedal finder I Norges største børneområde, som er intet mindre end et paradis for familiens mindste. I børneområdet giver legeland, søde skilærere og rullebånd de bedste omgivelser for en tryg debut på ski. Her kan små- og større børn boltre sig i trygge rammer og blive fortrolige med den forunderlige nye verden af sne og ski.

Aktiviteter på skiferien i Hemsedal

For dem, der ikke har fået spænding nok på løjperne, er der mulighed for at prøve kræfter med snowracing, snescootere, aftenskiløb på oplyste pister og paragliding over det smukke landskab.Byen byder desuden på hyggelige spisesteder, stemningsfulde afterskisteder og flere diskoteker til familiens unge og natteravne.
Mange aktiviteter på og uden for pisterne!
I Hemsedal slutter oplevelserne ikke, når I klikker skiene af. I den hyggelige by er der rig mulighed for underholdning for både børn og voksne. Tag fx en skøjtetur på byens hyggelige, oplyste skøjtebane eller udfordr familien i et spil bowling.

Før du bestiller skirejser til Hemsedal

Vores kompetente ferierådgivere elsker selfølgelig selv at stå på ski og kender derfor også skiområdet i detaljer. Dette kendskab kan vi bruge til at vejlede dig om hvilken hytte eller lejlighed du skal vælge hvis du f.eks er helt nybegynder eller mere øvet skiløber.

Finder du ikke lige det du søger her på siden, kan vi ydermere anbefale skiferie.dk som også er ekspert på skiferie til Hemsedal. Klik her.
Det kan være en stor beslutning at finde den helt rigtige skidestination, og derfor sidder vores erfarne skiferierådgivere klar til at rådgive og besvare spørgsmål på tlf. 7010 4343. Vi tilbyder skiferie og skirejser til Hemsedal på 10. sæson og alle Dansk Bilferies erfarne ferierådgivere har besøgt Hemdalen og kender således både skiområdet og de enkelte indkvarteringsteder særdeles godt. Har du spørgsmål inden du bestiller skirejsen til Hemsedal deler vi gerne vores personlige erfaringer med dig.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen